Yok daha neler, tam tersi olmasın Ben Nihat'ın köftelerini pek beğenmedim açıkçası. Mavi Kıyı'nın olayı daha iyi gibi geldi. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi. yol'a da sormak lazım ;D
Köfte deyince ''Amcanın Yeri''...Başka tanımam Hele küçük kürsülerde oturup, küçük masada tabakta duran koyu yeşil renkli ve birbirinden güzel ve acı arnavut biberlerinide çerez niyetine yemeden olmaz...
Yok daha neler, tam tersi olmasın Ben Nihat'ın köftelerini pek beğenmedim açıkçası. Mavi Kıyı'nın olayı daha iyi gibi geldi. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi. yol'a da sormak lazım ;D
Nihat usta Mavıkıyı'ya köfte yapmayı öğretmiş olabilir. Ama önemli olan öğretmek değil, aynı tadı koruyabilmek Son iki senedir, Mavıkıyı'da yediğim köfteyi hiçbirinde yiyemiyorum... Ve Mavikıyı'da köfte yemeden fikir beyan etmeyin Mert de Nihat Usta diyordu ama son Karadeniz turumuzda Mavikıyı bağımlılık yemini etti ;D Yine aynı şekilde Sukuşu'na da sorabilirsiniz
queen, sen bir Mavi Kıyı'ya git, de ki buraya bir yıl önce bir pala ile bir uzun saçlı gelmiş. Ben onların arkadaşıyım de ;D Ondan sonra gör bak köftenin hasını nasıl yedirecekler sana ;D ;D ;D
Elif hocam; yemek muhabbeti yapmadığımız bir tek tanışma platformu kalmıştı, sonunda köfte muhabbetiyle burada da yiyenbilirliğimizi gösterdik (Birazda sizin sayenizde oldu)
Tabiki sizinle ilgisi yok Burada potansiyel vardı ve her fırsatta kinetiğe çeviriyorduk...Sizin bu mesajınızda bizdeki potansiyeli kinetiğe dönüştürmek için bahane oldu...