Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,168
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,558,929

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,481 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,599 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,951 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,705 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 525 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,991

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Yok daha neler, tam tersi olmasın Ben Nihat'ın köftelerini pek beğenmedim açıkçası. Mavi Kıyı'nın olayı daha iyi gibi geldi. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi. yol'a da sormak lazım ;D

Köfte deyince ''Amcanın Yeri''...Başka tanımam Hele küçük kürsülerde oturup, küçük masada tabakta duran koyu yeşil renkli ve birbirinden güzel ve acı arnavut biberlerinide çerez niyetine yemeden olmaz...

VitaEsMorte' Alıntı:
Yok daha neler, tam tersi olmasın Ben Nihat'ın köftelerini pek beğenmedim açıkçası. Mavi Kıyı'nın olayı daha iyi gibi geldi. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi. yol'a da sormak lazım ;D

yol abi sen ne diyorsun bu konuda? Nihat Usta mı yoksa Mavi Kıyı mı?
Durum şu anda; Nihat Usta 2, Mavi Kıyı 1 ;D

queensland' Alıntı:
yol abi sen ne diyorsun bu konuda? Nihat Usta mı yoksa Mavi Kıyı mı?
Durum şu anda; Nihat Usta 2, Mavi Kıyı 1 ;D

Nihat usta Mavıkıyı'ya köfte yapmayı öğretmiş olabilir. Ama önemli olan öğretmek değil, aynı tadı koruyabilmek Son iki senedir, Mavıkıyı'da yediğim köfteyi hiçbirinde yiyemiyorum... Ve Mavikıyı'da köfte yemeden fikir beyan etmeyin Mert de Nihat Usta diyordu ama son Karadeniz turumuzda Mavikıyı bağımlılık yemini etti ;D Yine aynı şekilde Sukuşu'na da sorabilirsiniz

Bana ne ben Nİhat Usta'da yiyeceğim Akçaabat köftelerini ;D Ne yapayım ayak alışkanlığı hem evde yakındı rahat oluyordu yakıncacık

queen, sen bir Mavi Kıyı'ya git, de ki buraya bir yıl önce bir pala ile bir uzun saçlı gelmiş. Ben onların arkadaşıyım de ;D Ondan sonra gör bak köftenin hasını nasıl yedirecekler sana ;D ;D ;D

yol' Alıntı:
Elif hoşgeldin, yemek yemenin zararı var mı yahu

Hoşbuldum Sedat, hafif göbek gibi bi zararı var sanırım : )) Bi de yolda sürekli yemek molası vermek gibi

BamBina , hoşbulmuşam

foorkyng , hoşbuldum , teşekkürler

Elif hocam; yemek muhabbeti yapmadığımız bir tek tanışma platformu kalmıştı, sonunda köfte muhabbetiyle burada da yiyenbilirliğimizi gösterdik (Birazda sizin sayenizde oldu)

Benle ilgisi yok , yiyenbilirler belli bknz : yol

eLf' Alıntı:
Oranın köftesi , buranın acıbademi, şurda mangal keyfi ...

Sırf yemek yani

Merhabalar herkese ...

Tabiki sizinle ilgisi yok Burada potansiyel vardı ve her fırsatta kinetiğe çeviriyorduk...Sizin bu mesajınızda bizdeki potansiyeli kinetiğe dönüştürmek için bahane oldu...