Merhaba ben Ela,
Tesadüfen gördüm bu siteyi inceledim beğendim ben de üye olayım dedim Adanalıyım, Çukurova üniversitesinde İngilizce Öğretmenliği okuyorum,tehlikeli doğa sporlarına ilgi duyuyorum ve bu sporları yapmaya paraşüt eğitimiyle başlayacağım heralde herkese selamlar ..
Ela hanım öncelikle aramıza hoş geldiniz.Adrenalini yüksek spor dalları merak alanınız anladığım kadarıyla,almayı düşündüğünüz eğitim tehlike kısmını bertaraf etmeye yönelik olacağından şimdiden başarılar.
Merhaba arkdaşlar bende sizler gibi doğa tutukunu adrenalini seven biriyim malesef bu zamana kadar istediğim sporları (yamaç paraşütü,kayak,rafting,serbest atlayış ) yapamadım ama artık zamanının geldiğine inanıyorum inşallah sizlerle birlikte bende adrenalini yakalayacağım herkese selamlar...
Merhaba arkdaşlar bende sizler gibi doğa tutukunu adrenalini seven biriyim malesef bu zamana kadar istediğim sporları (yamaç paraşütü,kayak,rafting,serbest atlayış ) yapamadım ama artık zamanının geldiğine inanıyorum inşallah sizlerle birlikte bende adrenalini yakalayacağım herkese selamlar...
20 mesaj olayı : her hangi bir konuda fikir beyan ederseniz , o konu hakkında mesaj yazar bu mesaj larında sayısı 20 olunca sizde özel mesaj yazabilirsiniz