Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,169
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,566,617

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,482 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,599 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,951 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,705 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 525 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,992
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

İlgli Konu ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52186.0

Evka-6'ya mı gidiyorsunuz Sedef hanım.?

Selam dostlar Ben Ali Hatipoğlu,Trabzon nun Sürmenesinin Dağlarında büyüdüm.Erzurumun Dağlarında İşletme okudum,Manisanın Dağalarında Askerlik yaptım,1989 dan beri İstanbulu un dağlarında yaşıyor ve çalışıyorum.Dağcılık,Kayak,Uzakdoğu sporları,tenis vb sporlar ile gezip görme fotograf çekme ,seyahat etme ,ata binme gibi gerksiz işlerle uğraşıyorum fırsat buldukca.Eski model 4 çarpı 4 ler vucut kimyamı değiştiriyor.Kara ve çamura yani dağlara çadırlara kamplar ve yüzmeye bayılırım.Evliyim biri 8 diğeri 4 yaşınde iki oğlum var.Sizlerle tanıştığıma çok sevindim.Görüşmek,konuşmak,birlikte gezmek dileğiyle.

O kadar çok mu yoruldun Hiç belli etmiyordun oysa ;D
Şaka bir yana bende keyif aldım o gün
Yeni etkinliklerde görüşmek dileğiyle

Her pazar etkinlik düzenliyoruz.Ana sayfada etkinlikler bölümünden takip edebilirsiniz

Çanakkalenin Geçilemediği gün olan 95. zafer yıldönümümüz Türk milletinin en şerefli günü hepimize kutlu ve mutlu olsun.Aziz şehitlerimizi ve Mustafa Kemal Atatürkü rahmet ve minette anıyorum. RUHLARI ŞAD OLSUN
Kemal
İlgili linke teşriflerinizi bekleriz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28801.new

çanakkale gerçektende güzel biryer ve her türk vatandasının ömründe bir kere olsun gitmesi görmesi gereken yerlerden biridir.Yakında gelmeyi düşünüyorum ama gelişim balık sevdasından olacak.

Herkese merhabalar...
Büyük oğlumun rahatsızlığı nedeniyle siteye üye olmama rağmen kendimi tanıtma fırsatı bulamadım. Çok şükür rahatsızlığını atlatmak üzere. Ben Vedat Monkul. Bir süredir imkanım olursa karavan alır mıyım diye araştırma yapıyorum. Araştırma yaparken bu siteye ratladım. Gördüğüm ve izlediğim kadarıyla oldukça nezih ve güzel bir ortam yaratılmış. Siteye üye olabilirim diye düşündüm ve oldum. Gerek siteyi yönetenleri gerekse bu ortamı güzelleştiren herkesi kutluyorum.

Güzel günlerde paylaşımlarımızın artması dileğiyle...

Vedat Bey oğlunuz için geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
Şimdilik ben de sizin gibi karavan dünyasını sadece izliyorum.İlgili bölümdeki teknik ve sohbet yazılarını bir güzel okuyunuz .Birçok sorunuza cevap bulucaksınız.Yanıt bulamadığınız konularda da Karavan bölümüne yazabilirsiniz.
Tüm sevdiklerinizle sağliklı , Karavanlı günler dilerim.

Saygılarımla
Tayfun Sözer

Tüm yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza.

Vedat bey oğlunuza geçmiş olsun Allah şifa versin sizi karavan bölümüne bekliyoruz umarım sizin içinde birşeyler yaparız,kendi karavanını yapan çokca arkadaş var sizede bu konuda yardımcı olacaklardır.

Tüm Milletimizin 95. yıl dönümü olan Çanakkale zaferini en içten dileklerimle kutluyorum.

Üstadım aramıza hoş geldin fikir çok güzel...

Merhaba arkadaşlar herkeze iyi geceler hoş geldiniz karavancılar ERDEK E geliyor hepinizi beklerim