Konu başlığının linkini de buraya ekleyebilir misiniz sayın AVCI_77. Biz uzaktan izleyenler de belki araçlarını mikro kampera çevirir geliriz Hevesleniyoruz ama sanırım kendimizi tam olarak hazır hissetmiyoruz veya başka başka nedenlerimiz var. Gerçi bu gidişle çadırı bile kapıp gelmek isteyenler çıkabilir
selam
ismim atilla alp bölükbaşı, fotoğraf sanatçısıyım. www.anadolufoto.com ve www.atillaalp.com internet sitelerinde benimle ilgili geniş detay var.
karadeniz gezisinde tesadüfen gördüğüm ve ilgi duyduğum gezenbilir.com platformunda hepinize selam gönderiyorum.
saygılar ;D ;D
Konu başlığının linkini de buraya ekleyebilir misiniz sayın AVCI_77. Biz uzaktan izleyenler de belki araçlarını mikro kampera çevirir geliriz Hevesleniyoruz ama sanırım kendimizi tam olarak hazır hissetmiyoruz veya başka başka nedenlerimiz var. Gerçi bu gidişle çadırı bile kapıp gelmek isteyenler çıkabilir
Arkadaşlar Gezenbilir ve Katavanturk.org siteleri karavan bölümü üyelerinin hazırlandığı gezi linkleri aşağıda gelmek isteyen dostların karavan sahibi olması gerekmiyor isteyen binek araçla gelebiliyor çadır kurmak isteyende gerekli teçhizatıyla gelip ortama katılabiliyor,zaten bir gelen zehirlenecektir bir daha iflah olmayacaktır ;D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=52201.0
http://www.karavanturk.org/index.php?topic=386.0
Katılmak isteyen arkadaşlar ilgili linkten bilgi alabilir ve listeye adını ekleyebilir.
selam ben bursadan yazıyorum benide kabul ettiğiniz için teşekkürler off road gezilerinden tarih olarak daha erken haberimiz olursa seviniriz bende katılmak isterim saygılar
Ben Kubilay.Ankara'dan aranıza katılıyorum.Doğa aşığı olduğum için ve de maceraperest daha doğrusu hayalperest bir kişiliğim var.İstesemde istemesemde hayatı toz pembe yaşamayı seven birisiyim.Nede olsa Dünya fani ;D ..Bu site gayet ilgi çekici ve de eğitiçi içerikli olduğu için hazırlayan ve emeği geçen arkadaşları tebrik ederim,ellerine sağlık ,Başarılarının devamını dilerim.Hepinize SAYGILAR.
İNSANLARIN EN ZORLANARAK VE ÜZÜLEREK VERDİĞİ EN KÖTÜ CEVAPTIR << GEZEMEDİM GÖREMEDİM>>
TUTKUDUR SEVGİDİR YAŞADIĞINI ANLAMAKTIR BENİM İÇİN .... ADIM H.KEMAL EMEKLİYİM İDAİLİMDİR KARAVAN İLE GEZİP GÖRMEK TANIMAK TANIŞMAK YAŞAMAK....ADAPAZARLIYIM DEPREMDEN SONRA GEZEMEDİM DEPREMDEN ÖNCE 8 YIL BOYUN CA HERSENE 25 GÜN KARAVAN MÜNÜBÜSÜMLE GEZDİM DURDUM. AMA ŞİMDİ İMKANLAR ŞARTLAR BENİ YERİME ÇAKTI. ÜZGÜNÜM........DÜNYA BİR GÜNDÜR O DA BU GÜNDÜR
Bütün üyelere selamlar.İsmim Argun,aranıza Ankaradan katılıyorum.Özellikle fotoğrafçılık konusunda ilgili ve birazda bilgiliyim..) Doğayla ilgili her türlü aktivite hoşuma gitsede,fotoğraf çekmek amaçlı yürüyüşler benim için bir tutku.
Selamlar,
Ben Barış
2007 den beri Jeep kullanıyorum.
Şu anda bir 97'ZJ Grand Cherokee Limited bir de 03'KJ Liberty Renegade sahibiyim.
Tütün Sektöründe Yönetici olarak çalışıyorum.
Forumdakilerin tecrübelerinden faydalanmak ve kendi tecrübelerimi aktarmak istiyorum...