Merhaba ceranus ve 2.mahmut.Haritacılık güzeldir,hem doğada spor hemde para kazanıyorsun,tabi sıkıntısı yokmu?hemde nekadar.
Ağacındibinde olupta ürün vermeye devammı yoksa başka sektörmü.Bende harita kökenliyim fazla değil 27 sene çalışıp emekli oldum fakat arazide çok güzel günler geçirdik çalışma arkadaşlarımla.Gerçi kurumlar arasında çok fark vardı ben TKGM bünyesinde çalıştım.
Bizim teşkilatta çalışan birçok arkadaşıda tanırım.Kalın sağlıcakla.
Değerli forum üyeleri,
Bir arkadaşımın biraz amatörce toplamaya çalıştığı CJ ye yardımcı olmak amacıyla araştırma yaparken rastladığım bu güzel siteye üye oldum. CJ ile yola çıkıp Defender' ci olup çıktım.
Amacım Defender hakkında toplayabildiğim kadarı ile bilgi toplayıp 110 SW bir Defender toplamak.
One life live it............
Merhaba ceranus ve 2.mahmut.Haritacılık güzeldir,hem doğada spor hemde para kazanıyorsun,tabi sıkıntısı yokmu?hemde nekadar.
Ağacındibinde olupta ürün vermeye devammı yoksa başka sektörmü.Bende harita kökenliyim fazla değil 27 sene çalışıp emekli oldum fakat arazide çok güzel günler geçirdik çalışma arkadaşlarımla.Gerçi kurumlar arasında çok fark vardı ben TKGM bünyesinde çalıştım.
Bizim teşkilatta çalışan birçok arkadaşıda tanırım.Kalın sağlıcakla.
Merhaba sisdağılı61 , meyve vermeye devam tabiiki , istanbul , büyükçekmece bölgesinde sevgili babam 1974 de başlamış bende 2004 de bayrağı teslim aldım teşekkürler ve görüşmek üzere...
Herkeze selam adım murat ankarada oturuyorum aranıza yenı katıldım OFF ROAD dışında klasic otmobil tutkunuyum ayrıca profosyonel at biniyorum aranıza katılınca çok güzel ve büyük bir ailenin içine dahil olduğumu anladım buda beni ayrıca çok mutlu etti, saygılarımla.
Merhaba Adım Batu. Foruma 20 kadar mesaj yazdıktan sonra kendimi tanıtayım dedim. Kusura bakmayın gecikme için. İstanbul Bahçeşehirdenim. Offroad, Scuba, Kayak, Fotoğraf, Av ile ilgiliyim. Toplanmış bir Tuzla Jeep imiz var. Onunla hafif hafif off road yapıyoruz...
herkese selamlar gezenbilir ailesi.
İsmim serkan.istanbul esenketten aranıza katılıyorum.aslen işim RC model.aynı zamanda THK ya bağlı R/C model uçak rehber öğretmeniyim.ama üni zamanındanda dağcılık ve kaya tırmanışı yaptım.şu sıralar oldukça pasifim ama en yakın zamanda tekrar doğaya atıcam kendimi.
aranızda olmakdan dolayı çok mutluyum.doğa ile içiçe evden dışarı çıkmadanda doğaya gidebilidiğim sanırım tek forum bu.
tekrar selamlar saygılar sunarım