Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16,168
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,543,687

Gezenbilir'den Nasıl Haberdar Oldunuz?

• Bir Web Sitesinde Yer Alan Yazıdan

Kullanılan: 1,480 18.5%
  • Üyesi Olduğum Mail Listesinden

Kullanılan: 171 2.1%
  • Arkadaş Tavsiyesiyle

Kullanılan: 1,599 20.0%
  • Arama Motorlarından

Kullanılan: 3,951 49.4%
  • Radyo - TV Programından

Kullanılan: 176 2.2%
  • Tesadüfen

Kullanılan: 1,705 21.3%
  • Banner Reklamından

Kullanılan: 61 0.8%
  • Diğer

Kullanılan: 525 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    7,990

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

merhaba istanbul kadıköyden yusuf mengi 30 lu yaşların henüz başındayım , siteyi hayli zamandır okuyordum ama teknik nedenlerden dolayı bir türlü üyeliğimi aktif hale getirememiştim , ne yalan söyliyim biraz istifade bile ettim siteden , emeği geçenlere ve yaşaması için katkıda bulunan dostlara teşekkürler
kısaca ben kimim dersek ? ufak şeylerle mutlu olmayı seven kendi halinde sıradan biriyim , motosiketli yaşam tarzını bensemiş ve hatırı sayılır bir zamandır motosikletle seyahatler yapmayı seven , motorcu kimliği olan biriyim , hatta 2 tane de fotograf ekleyip kimliği daha belirginleştirelim ;D

haziran sonundaki toplantıda görüşmek üzere

slm herkese yenı katıldım ailye bizede yer varmı ? bir bisikletlı olarak dogayı seven macarayı okuyan degıl yasayan bilir.
ist.fatih ,te otujruyorum bütün aileye sevgi slm,larımla

Şu arama motorları ne mübarek şeyler. Burada da dostlar olduğunu farkettim. Bende aranıza gireyim dedim.
Özetle daha 5 yaşında iken gezineyim derken Rize Çayelinden Pazara kadar gittiğimde bu çocukdan adam olmaz demişlerdi. Daha sonraları birsürü kaybolma gezilerim oldu. Hç bilmediğim yerkleri keşvetmek , ulaşılamayacak görünen yerelere ulaşmaya çalışmak beni en mutlu eden şey olduğunu farkettim sonraları. Hep daha uzakları , daha kısa zamanda keşvetmeyi hayal ettim. Sonuda bir motorsiklet sahibi oldum. Kendi çapımda kullanmayı da kıvırdım. Fırsatını buldukca adsız , plansız bir yerlere gitme arzum her zaman içimde var olacak... Gönlümüzde gezginlik var netekim... Hoş geldim

Ne güzel,ikitekercilerin sayısı artıyor.Hoşgeldiniz bisikletçi ve motorcu arkadaşlarım.

Buradan herkese selam öncelikle Özdal'ın sayesinde bu forumdan haberdar oldum kendisine tesekkurler.
Bizler eşim ve ben bu sevdaya kamp ve karavan olayına 1 senelik bir geçmişimiz var ve Özdal sayesinde bu güzel olay daha keyifli hale geldi hep birlikte nice kamplara.

Aramıza hoşgeldiniz Emine Hanım...

Arkadaşlar merhaba ben Ali sağlam bir doğasever kampçı, trekıngçi ve nivacıyım aynı kafadaki arkadaşlarla beraber olmaktan mutluluk duyuyorum.