Merhaba ; Ben Mersin'den Erhan.
Hobilerimin başında gezmek gelir,serbest ve tüplü dalış yaparım,zıpkınla balık avlamayı severim,gideceğim yerleri kalıcı giderek camp yapmayı severim,aynı zamanda motosiklet tutkunuyum.
Siteniz çok hoşuma gitti,tüm emeği geçenlere teşekkürler.
Tanışma yazısı için geç kaldığımı düşünüyorum. Ama sonuçta buradayım İsmim Seda. Düşüncelerim, beynimde ya da dilimde, konuşma sırasında söylenip yok olan cümleler olarak kalmasın diye yazmaya başladım. Amacım doğru şekilde, doğru zamanda ve doğru yerde insanlarla buluşmak, onlarla paylaşmak. İstanbul'da yaşamaya çalışıyorum Bu şehirde yaşayıp da paylaşmaya değer bir şey bulmamak imkansız gibi geliyor bana. Mümkün olduğunca aktif olmaya çalışacağım burada.
Sevgilerimle,
Seda Cürgül Kaya
http://sedacurgulkaya.blogspot.com
Merhaba,
ben Cihangir..Motordan cipe gecmeyi düsünüyorum bu aralar,ihtiyarlik iste : ) Ne tür bir araba alayim derken bu siteye rastladim.Hepinize merhaba..
Merhaba,
ben Cihangir..Motordan cipe gecmeyi düsünüyorum bu aralar,ihtiyarlik iste : ) Ne tür bir araba alayim derken bu siteye rastladim.Hepinize merhaba..
Yeni katılan arkadaşlar, hoş geldiniz.Seda Hanım bloğunuza kısaca göz gezdirdim,insan yaşamının olmazsa olmazlarındandır ''düzey'' ve onu da gördüm yazılarınızda. Ayvalık günü birlik gezilecek bir yer değildir, sokaklara daldığınızda kayboluyorsunuz. Tepeden ''g ü n b a t ı m ı ''ise anlatılmaz yaşanır denilecek kadar güzel bir şey.
Ayvalıkta GEZENBİLİR üyesi Onursel de var, onlar da zeytin işiyle uğraşıyorlar. Foruma yazdığın noktadan biraz geriye doğru incelersen bulabilirsin. Bloğundan da detaylara erişebiliyorsun. Selamlar Güzel İzmir'den.
Önerin icin saol Mahmutcum,
defenderin hep gönlümde yeri olacak ve özlemi de tabii..Bana kamp malzemesi ve 2-3 bisiklet tasiycak bir arac lazim,ayrica arazide 1.90 lik tepemi tavana carpmiycagim bir arac.Yani arac olarak pick-up a karar vermis gibiyim,marka olarak tavani en yüksek olan mahindra,fiyati da süper..Ayni zamanda L-200 ve Ford Ranger da bakiyorum,ama mahindraya bayildim : )
YUNUS YILMAZ
1971 SAPANCA doğumluyum
2000 model standar NİSSAN 2.7 DİZEL TERRANO II ile dağbayır geziyorum
evli ve iki kız sahibiyim.
sitede emeği olan ve bu heyecanı taşıyan yani doğa sevgisi olan bütün arkadaşlara
selam olsun yaşamın tadı doğanın tadı
YUNUS YILMAZ
1971 SAPANCA doğumluyum
2000 model standar NİSSAN 2.7 DİZEL TERRANO II ile dağbayır geziyorum
evli ve iki kız sahibiyim.
sitede emeği olan ve bu heyecanı taşıyan yani doğa sevgisi olan bütün arkadaşlara
selam olsun yaşamın tadı doğanın tadı
hoşgeldin yılmaz şanslısın kızlarını tanrı sana bağışlasın onlara çok iyi bak.
Selamlar..
Ben Kemal.. Tesadüfen girdiğim siteye bağlanıp kaldım. Benim le aynı duygu ve düşünceleri paylaşan insanllarla birlikte olmak çok güzel..
İstanbul da ikamet etmekteyim. Off road, dalış, snowboard ve dogayla başbaşa olunan her türlü aktive ilgi alanlarım.. Ayrıca amatör fotografçılıkla da ilgileniyorum.
Herkese iyi eğlenceler
Saygılarımla..