KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Tüm Arkadaşlara merhaba diyorum. Ben Yalova dan Mimar HAKAN bende avcılık ve su sporları ile ilgileniyorum.Ayrıca doğa ve fotoğrafcılık ilede ilgim var.Yeni Mitsubishi L200 4x4 İntense mt kullanıyorum.Bu aracı yeni edindim çeşitli modifiye ve aksesuvar düşüncelerim var bu konuda sitedeki ilgili arkadaşlardan bilgi ve yardım isteğim olacaktır.Yalova dan tüm dostlara selamlar.
Bu arada kendımı tanıtayım. İsmim Ebru. İstanbul ataköydeyım. Bir holdıngın kurumsal iletişim müdürlüğünü yapıyorum. Çeşitli etkinliklerde bir araya gelebilmek dileğiyle... Bu arada sitenin karışıklığına katılıyorum. Benım de çözebilmem uzun bır zaman aldı. Henüz tam olarak çözdüğümü de sanmıyorum.
öncelikle herkese merhaba ve yeni üyeler de hepiniz yanımıza hoşgeldiniz
aslında site karışık değil bence , gayet başarılı bile bulduğumu söyleyebilirim sonuçta başlık başlık herşeye ulaşabiliyorruz. bence doğaya karşı heyecanımızdan acele ediyoruz.gezilere katılıp sonrasında o gezi ile alakalı forumlara girdikçe ssitenin kullanılabirliği daha kolay anlaşılıyor
herkese kolay gelsin ,iyi eğlenceler ve görüşmek üzere
merhaba ben ibrahim istanbulda oturuyorum türk telekom a.ş çalışıyorum yaşım 25 macerayı severim kendime ait 1959 model
cj5 m var toplamaya çalışıyorum
merhaba ben ibrahim istanbulda oturuyorum türk telekom a.ş çalışıyorum yaşım 25 macerayı severim kendime ait 1959 model
Murat lar çoğaldı )
Ben de dilek tutuyorum O ZAMAN Muratlar arasında))))))))))
Karadeniz Ereğliden yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz demek istedim..
Sevgi ve saygılar
Murat AYRAL
86 Nissan Patrol-SD33
kemerburgazda kurur yakında tahta gibi olur merak etmeyin.Yok bu haftada çamur olacak ıslak kalır dıyorsanız davet edin toplanıp gelelim
hiç sormayın keşke kış gelse biran önce ;D
merhaba arkadaşlar. başar ben. istanbul üni üstün zekalılar öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim. memleket muğla. amatör fakat yeterince ilgili olduğum alanlar telsizcilik, off road, fotoğraf, yeni icatlar. bunun yanında kuş, tavşan ve domuz avında iyiyimdir. gerçi param olsaydı diğer alanlarda da iyi olabilirdim ama sağlık olsun. genel olarak durum bu. sürek avında kullanılacak cinste telsiz hediye etmek isteyen varsa çok memnun olurum
Merhabalar ben Hulusi İstanbul Kurtköy'de oturuyorum.Yetkili Renault servis sahibiyim.Motorsiklet kullanmayı ve gezmegi çok seviyorum.Sizlerle yolLarda ve gezilerde görüşmek üzere.
Bu arada kendımı tanıtayım. İsmim Ebru. İstanbul ataköydeyım. Bir holdıngın kurumsal iletişim müdürlüğünü yapıyorum. Çeşitli etkinliklerde bir araya gelebilmek dileğiyle... Bu arada sitenin karışıklığına katılıyorum. Benım de çözebilmem uzun bır zaman aldı. Henüz tam olarak çözdüğümü de sanmıyorum .
valla arkadaşa katılıyorum hala şitenin kullanımını çözemedim 2 aydırda sabırla uğraşıyorum ;D ;D beceriksiz olduğumu kabul ediyorum ama bu kadarı fazla geldi bana ;D ;D ;D