KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Google vasitasiyla buldum. Ama kelimeyi tutturmak lazim. Yazdigim kelimeyi unuttum, tekrar benzer kelimeler yazdim, ulasamadim, tekrar bulana kadar baya sinir oldum arama motoruna.
Google vasitasiyla buldum. Ama kelimeyi tutturmak lazim. Yazdigim kelimeyi unuttum, tekrar benzer kelimeler yazdim, ulasamadim, tekrar bulana kadar baya sinir oldum arama motoruna.
Ülkene dönüp burada çalışma düşüncen bile her şeyin önüne geçiyor benim için.önce sayfamıza hoşgeldin diyorum.İlk yazdığınız mesajı ne yaptınız sayın tostos 1.Diğer yeni katılan arkadaşlar sizlerede hoşgeldiniz
Tesekkur ederim. Insallah donecegim. Tanisma kisminda bir karisiklik var galiba. Ben normalde kendimi tanittim, ama mesajim diger mesajimlami karismis. Yada benzer konuya mesaj atmisim. Ok buldum mesajimi http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.msg667179#msg667179
Tekrar beni cok memnun eden guzel yorumunuz ve tesvikiniz icin tesekkur ederim.
Mrhb; Ben Coşkun, 41 yaşındayım... Her türlü doğasal şeyler ve performans zorlayıcı sporlar hobimm....
Bu platformu Yeni edindiğim CJ8 1982 model arabama neler yapabilirim derken buldum.
İyi ki bulmuşum sanırım burası artık zamanımın büyük bölümünü alacak Antalya da ikamet ettiğimden doğa yürüyüşleri kolay ulaşılır aktivitelerden oluyor
Herkese iyi günler dilerim
Merhabalar; boğaz gezisinde dinlenme esnasında arabanızı görüp fotoğrafını çekmiştim haliyle eve gelince inceleme sonunda üye oldum siteye .Fotoğraf düşkünü ,amatörce çalışmalar yapan ev hanımıyım ...aslında bize ağır işçi diyorlar
Gezmeyi ,yeni yerler keşfetmeyi ve buraları fotoğraflamayı cidden çok seviyorum.
Emeğinize sağlık diyorum
Mert Bey; iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.15 sene gemilerde çalıştım.O koyları açıktan geçtim.20 seneye yakın karavanla o koyları karadan dolaştım.Şimdi ikisinin ortasından dolaşmak istiyorum.Sadun Boran'ın bir cümlesi beni etkiledi. '' Bugün ki aklım olsaydı dünyayı dolaşıp vaktimi harcayacağıma Ege ve Akdeniz koylarında zaman geçirirdim.Bu koylar kadar güzel yerler dünyanın hiçbir yerinde yok demişti.''Benimde bugün ki aklım olsaydı, hayatımı daha önce planlar bu hayalimi bugünlerde gerçekleştirirdim.Henüz geç kalmış sayılmam.Her gezenin ve karavancının da mutlaka deniz tutkusu vardır.İkisi birlikte yapılırsa daha keyifli ve heyecanlı olmaktadır.Selam ve sevgiler..
Adem kardeş hoşgeldin.Bu foruma daldıkça neden ısrarla üye ol dediğimi anlayacaksın .Atölyenin çatısında bitirip denize indirdiğiniz teknenin öyküsünü izlemek isteriz burada.İnşallah hayallerine kavuşur(tanıyan biri olarak kavuşacağına inanıyorum) bizlerde teknenle mavi turun ne olduğunu yaşayarak öğreniriz sayende.
Yakın zamanda bir etkinlik yada bir tanışma toplantısı olsa da tekrar bir araya gelebilsek. Önceden tanıştığımız dostlarla sohbet, aramıza yeni katılan arkadaşlarla da tanışmak isteriz.
Yakın zamanda bir etkinlik yada bir tanışma toplantısı olsa da tekrar bir araya gelebilsek. Önceden tanıştığımız dostlarla sohbet, aramıza yeni katılan arkadaşlarla da tanışmak isteriz.
Henüz tam kesinleşmemiş galiba... Sedat birşeylerden bahsetmişti ama tam emin değilim. Biraz daha beklemekte fayda var, kesinleşince mutlaka herkesi bilgilendirmek lazım.
Sapanca'da 3-4 temmuz da festival var demişlerdi.Nasıl oluyomuş Gezenbilir in festivali merakettim ve geçen yılınkini gözden geçiriyordum şimdi.Sapanca'dan yeni döndük ve bu yakınlarda başka bir etkinlik duymadım henüz.Olursa da umarım ilgi alanıma girmeyen offroad olmaz