yer geyve-ceceli köyünün üst tarafları.valla en yakın köy 3 km civarı mesafedeydi yanılmıyorsam.ben kamp süresince insan görmedim bizi saymazsakmuazzam el değmemiş şaşırtıcı bir kaya doğası var buranın.foto konusunda haklısınız ama elimizdeki mevcut makine sınırlıydı
selam, formu arama motorlarında buldum.
Eşimle beraber orta ingilteredeki sarayları ve büyük bahçeleri gezmek istiyorum. Bu konuda arama yapıyordum.
Mimarım, eski eser restorasyonu uzmanlığımız. Hobi olarak dalış eğitmenliği yapıyoruz, yapıyorduk aslında. 2. oğlumuzla beraber ara verdik bir süreliğine.
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve çok memnun oldum.benim ismim mesut ankara keçiörende ikamet etmekteyim arazi araçlarına aşırı ilgi duymaktayım bu sayede gezenbilir ile tanıştım.
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve çok memnun oldum.benim ismim mesut ankara keçiörende ikamet etmekteyim arazi araçlarına aşırı ilgi duymaktayım bu sayede gezenbilir ile tanıştım.
Öncelikle yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Harun bey kampçılık,camping başlığından işlettiğiniz yeri resimli ve detaylı tanıtabilirseniz.Bu ara hem çadır kampı arayan arkadaşlara hemde size yararı olur kanısındayım.(yazışmalarda küçük harfi tercih ediyoruz bu arada)
:-\ :-\ selam. çadır kampı ile ilgili ayrıntı bilgi bekliyoruz. fotoğraflar ve fiyatlar önemli ve de çadır çadır içinde yatak mevcut mu. duş lavabo vb.