herkese merhabalar
ben de çağrı, googlda bilgi ararken burayı keşfettim, umarım site aracılığıyla güzel yerler ve arkadaşlıklar keşfederim.
Sevgiler saygılar
Erol kardeş bu aralar bir yoğunluk başladı aslında yarın bir işim çıktı olmasaydı cumartesi akşam gidip gece konklamalı bir balık avı partisi ayarlayabilirdik,hafta içi mümkün olmuyor sabah saat 05.30 gibi işe gidiyorum bakalım havalar çok soğumadan bu aralar yapmak lazım.
Erol kardeş bu aralar bir yoğunluk başladı aslında yarın bir işim çıktı olmasaydı cumartesi akşam gidip gece konklamalı bir balık avı partisi ayarlayabilirdik,hafta içi mümkün olmuyor sabah saat 05.30 gibi işe gidiyorum bakalım havalar çok soğumadan bu aralar yapmak lazım.
merhabalar ben furkan,
ankaralıyım, makina müh. okuyorum, son senem inş., dağcılık, hiking ve trekking çok sevdiğim hobilerimdendir 8) , bu forumda oluşturulan edilen çeşitli gezi organizasyonlarına katılmayı isterim
Selam. İstanbul Kadıköy'lüyüm. İTÜ Sualtı Sporları Kulübü kurucularındanım(1984) . Bunun dışında trekking, kayak, binicilik, yelken ve olta balıkçılığı sporlarıyla da ilgileniyorum. Ayrıca THK Paraşüt sertifikasına sahibim. Fotoğrafçılık konusundaki merakım sayesinde yaklaşık 13000 karelik bir arşive sahip oldum. Bu aralar iş yoğunluğundan fazla aktivitelere katılamıyorum, ama zamanlama olarak uygun organizasyonlara katılmak için bahane arıyorum. Herkese keyifli ve heyecanlı maceralar dilerim.
herkese iyi günler , bir arkadaşımın tavsiyesiyle gezenbilir sitesinden haberim oldu.
doğayı çok severim ayrıca motor sporlarına ilgim var.iç anadoluda tesisat konusunda çalışıyorum.