günaydın,
rümuz agvn . adım hüsnü aksoy.
izmirde yaşıyorum.emekliyim.
daha önce çekme karavanım vardı.
şimdi kendim bir motokaravan(camper)
yapmayı planlıyorum.internette araştırırken
bu siteyle tanıştım ve üye oldum.
herkese iyi günler diliyorum.
merhaba ben serkan
yeni bebbek gibi navara aldım. malum vergi marafı çok diye şimdilik 4*2
arbamla henüz flört ediyoruz diyebilirim. ne o beni ne de ben onu yeterince tanıyorum. siyah tavşanıma çeki demiri taktırıp karavan almayı planlıyorum. konu hakkında bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Ben Dogan Volkan,noterlerin sahitligini kabul etmedigi yas sinirinin oldukca ustundeyim.1977 de Can caravan ile butun Avrupayi,1979 da
Winnebago motorhome ile 4 ay Amerika-Meksika-Canadayi dolastim. Kafa kagidina gore oldukca yasli sayilirim amma,yine de kamyonla haftada 2 defa Newyork-Toronto seferi (tek basima)yapiyorum.Birkac ay sonra,buradaki motorhome`u Turkiye`ye gonderecegim.
Insallah araniza karisir ve sizlere ayak uydurabilirim.Selamlar..
Ben Dogan Volkan,noterlerin sahitligini kabul etmedigi yas sinirinin oldukca ustundeyim.1977 de Can caravan ile butun Avrupayi,1979 da
Winnebago motorhome ile 4 ay Amerika-Meksika-Canadayi dolastim. Kafa kagidina gore oldukca yasli sayilirim amma,yine de kamyonla haftada 2 defa Newyork-Toronto seferi (tek basima)yapiyorum.Birkac ay sonra,buradaki motorhome`u Turkiye`ye gonderecegim.
Insallah araniza karisir ve sizlere ayak uydurabilirim.Selamlar..
Merhaba, Volkan Özbey ben. 40 yaşımdayım ve İstanbuldan katılacağım umarım aranıza. (Tabi bu sıralar benim için oldukça sıcak olan bir aazi taşıtı alma sorunsalımı çözebilirsem) Tecrübeli arkadaşların her türlü yorum ve önerilerine açığım. şimdiden teşekkürler.
Merhabalar,
Ben Gülcan....Doğayı, seyahati , eğlenceyi , kısaca hayatı seven biriyim...
Bu siteyi kuranlara teşekkür ediyorum ellerine sağlık....
sevgiler
Merhaba, Volkan Özbey ben. 40 yaşımdayım ve İstanbuldan katılacağım umarım aranıza. (Tabi bu sıralar benim için oldukça sıcak olan bir aazi taşıtı alma sorunsalımı çözebilirsem) Tecrübeli arkadaşların her türlü yorum ve önerilerine açığım. şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar ben Yahya Bilgin
gencim,yakışıklıyım,gezmeyi seven falan filan işte.....
bu site gerçekten tek kelime ile mühteşem..
Ellerinize sağlık arkadaşlar...