Merhabalar. Uzun zamandır bu siteyi takip etmeme ve bir kaç mesajım olmasına rağmen kendimi tanıtmayı unutmuş bulunmaktayım.
Bir yere girince nasıl selam vermek gerekse, forum sitelerine üye olunca tanıtmak gerek hassasiyetini atladığım için mahcubum.
İnsanın ufkunu genişleten bu sitede olmaktan son derece memnun olarak herkese sağlıklı günler temenni ederim.
Selamlar,
Ben de TT (Tiğ Tiğ ).
Ateşli silahlarla ilgili konulardan sonra hayatımda en çok yer eden toza, toprağa, çamura, denize, dağa yani doğaya olan ilgimi biraz bilgi, biraz paylaşım ile zenginleştirmek için kendime bu kaynağı seçtim.
Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dil Bilimi mezunuyum (2010).
Boş vakitlerimi bazen poligonda, bazen doğada, bazen sporda, bazen de bilgisayar başında geçiriyorum.
Sizlerden, yani 2006'da kurulmuş bu kaynaktan doya doya faydalanmayı diliyorum.
Saygılar,
TT
Selamlar;
Doğa meraklısıyım, doğada gezmeyi dolaşmayo severim. Fotoğrafçılık hobim. Kendi sitem var.
www.iskenderundan.net
www.iskenderundan.com
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır. Doğanın güzelliklerini görüp paylaşmak insanlara doğa ve çevre sevgisini anlatmak çok güzel bir duygudur.
Off-road, fotoğrafçılık, Kanuni 150 cc motorum ve FORD Transit connect aracım var.
Tesadüfen bulduğum bu siteye hemen üye oldum. Site kurucularını tebrik ediyorum.
Doğa tutkunu gezmek isteyen, aktivite yapmak isteyen, ama bi türlü fırsat bulamayan birisiyim.
Grafik tasarım, reklam sektöründe çalışıyorum. Tek hayalim herşiye bırakıp, ömrümü gezginler gibi orada burada özgürce gezerek geçirmek.