selamlar ben sinan offroad tutkunuyum. istanbulda yaşıyorum bir sigara firmasın da satış temsilcisiyim...kendim kullanmıyorum sadece satıyorum ;D ;D ;D
Merhaba,
Arazi araçlarıyla ilgili araştırma yaparken yolum düştü. Kısaca; Ankara Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü, Astronomi ve Fizik programları mezunuyum. Bilgisayarla ilgili herşey, arazi araçları, balıkçılık ve fotoğraf çekmek başlıca ilgi alanlarım.
selamlar ben sinan offroad tutkunuyum. istanbulda yaşıyorum bir sigara firmasın da satış temsilcisiyim...kendim kullanmıyorum sadece satıyorum ;D ;D ;D
Teşekkürler Sami.Ben de İzmir deyim. 2 aydır otomobil kullanıyorum ve suzukiciler başlığı altında bu siteyi buldum. Umarım ortak paydalarda buluşacağımız dostlar ediniriz.
İzmir'de olmanız çok iyi. İzmir'de sürekli irtibat halinde olduğumuz arkadaşlar var tabii ki. Örneğin yarın Karşıyaka'da sevgili Meti Bey'i ziyaret edeceğiz, Kendi aracıyla İzmir'e gelen eski bir İzmir'li abimiz de burada. Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum, ama isterseniz sizi de aramızda görmek isteriz.
Telefon numaramı size özelden yazıyorum.