4 yıl cekme karavanla gezdim şimdi motokaravan alacağım emekliyim hizmetleriniz icin, birboşluk doldurduğunuz teşekkür eder başarılar diler herkes merhaba
Sayın efem1957 aramıza hoş geldiniz sizi karavan bölümüne davet ediyoruz orada birçok arkadaş kendi motokaravanını yaptı ve anadoluda gezmeye devam ediyor sizde arkadaşlarla yardımlaşarak kendi karavanınızı isteğinize göre dizayn eder ve ruhsatınıda alırsınız,bir karavanın teknik olarak yapım aşamalarını ve işin evrak prosedürünü tüm aşamalarıyla karavan bölümünde bulabilirsiniz size düşen sadece el becerisi kalın sağlıcakla.
merhaba ben atilla adanadayım off road motorsiklet balık olmassa olmazım adana aziz hafriyatta işletme müdürüyüm evliyim 4 çılgın çoçukluyum 3 ü kız 1 oğlan hepside motorcu ve off roadcı babaları gibi
merhaba ben atilla adanadayım off road motorsiklet balık olmassa olmazım adana aziz hafriyatta işletme müdürüyüm evliyim 4 çılgın çoçukluyum 3 ü kız 1 oğlan hepside motorcu ve off roadcı babaları gibi
Arkadaşlar ,biz yeni üyeleri ne güzel karşılamışsınız,teşekkürler hepinize. bu sitede kalıcı olucam sanırım İzmirdeyim,öğretmenim.büyüklerle olduğu kadar,öğrencilerle de gezmeyi seviyorum.
Suzuki'niz hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
Biz karavan bölümünde çoğunlukla yazıyoruz kendi karavanını yapan bir arkadaş grubumuz var ve bu karavanlarda yazları özgürce gezmenin keyfi bir başka.