Müzik, basgitar, pinkfloyd, fotoğraf ve otomotiv hastalıklarına ek olarak "yoldan çıkma" isteği var. gezenbilir'de off-road hakkında pek çok şey öğreneceğimi umuyorum.
Egedeyim, egeliyim ama genelden farklı olarak deniz bağımlılığım yok. Kendim şehirde, aklım havalarda, yaylalarda, dağlarda. Bereket memleketim Gördes yakın, oralara çıkıp hava alma fırsatım oluyor ruhum kalabalıktan, betondan, gürültüden sıkılınca .
merhaba ben ismet 18 yaşındayım bir tane land rover defender110 a sahibim bi abinin tavsiyesi üstüne kayıt oldum gezilerden falan nasıl haberdar olucam yardımcı olabilirmisiniz.
merhaba ben ismet 18 yaşındayım bir tane land rover defender110 a sahibim bi abinin tavsiyesi üstüne kayıt oldum gezilerden falan nasıl haberdar olucam yardımcı olabilirmisiniz.
hoş geldin, İsmet birader....
yaşadığın yer neresi, aracının donanımları (lastik, vinç vb.) yazmamışsın ama ana sahifede OffRoad - OffRoad Gezilerimiz kısmında ve Aktiviteler başlığı altında olacak gezileri takiple başlayabilirsin, sana uyan bir geziye katılabilirsin...
Adım Hüseyin AKTAŞ. Gemi inşa sektöründeyim. yaşım 39 civarı İstanbulda yaşıyorum.
Site üyesi olan Can ADALI nın aracını uzun süren uğraşlar sonucunda ben aldım ( 94 md.cherokee xj sport )
Bilgisizliğimden dolayı soracağım saçma sapan sorulardan dolayı peşinen özür diler, göstereceğiniz sabra şimdiden teşekkür ederim.