Adım Cengiz.. Üye olalı bir yılı geçti o zaman bir CJ5 topluyordum maalesef elimde patladı, sonra bir freelander aldım, beni aldığıma alacağıma pişman edip ocağıma incir ağacı dikti ve sün bir 97 Grand Cherokee aldım sonunda, dolayısıyla "merhaba" demeye ancak fırsat bulabildim :=))
GEZENBİLİR ailesine selamlar,
bende bu aileye eşimin ve doğa dostu arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine yeni katıldım.trekking,kamp hayatı,doğa ve hayvanları çok seviyorum.tabiki eşimin 3 yıldızlı dalgıç ve ağrı dağına 6 defa tırmanmış olması-kampçılıkta da fazlasıyla etkin olması nedeniyle bu sitede yaşanmış tecrübelere ve bilgilere ihtiyaç duymaktayım.
herkese şimdiden paylaşımları için teşekkür ederim.
Siteyi, gezi konularını ararken bulmuştum , güzel bir topluluk ve emeği geçenlere teşekkürler. Ben de doğayı ve gezmeyi severim. Su altı aletli dalış, bazen serbest dalış , kayak, tenis hobilerimdir. Yeni arkadaşlıklar ve yeni yerler gezip görme isteğiyle siteye üye oldum.
Ben Su denize bayılıyorum doğa sporlarını çok seviyorum fotoğraf çekmek favorim...Dağcılığı çok seviyor ve hayatta en vazgeçemeyeceğim şey okyanuslar...
Merhaba ben Ersan Bora
Lada Niva lar hakkinda bilgi almak isterken tesadufen karsilastigim sitemizdeki kaliteli ortami gordukten sonra uye olmaya karar verdim.Bu arada hala daha Niva yi almadim, arastirmalarim devam ediyor )) Sanirim sehir ici kullanimda bir takim zorluklari olan arac... Bu da bende soru isareti yaratirken dizaynindaki sadelikte bir o kadar cezbediyor.
]Gezenbilir Ailesine Selamlar,
Bende bu ailenin yeni bir üyesi oldum. Umarım aynı düşünce ve tutkulara sahip arkadaşlarla keyifli sohbetler ve aktiviteler yaparız..