Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
selamun aleyküm gezenbilir'ciler..
forumunuzu eskaza buldum.arazi araçları hakkında araştırmalar yaparken rastladım.
öncelikle kendimden bahsedeyim.
üniversite öğrencisiyim,trabzoluyum,ailem samsunda ikamet etmekte,23 yaşındayım,trabzonsporluyum.
biz babadan böyle gördük misali bir doğa tutkunuyum (aslında bi çok şeye tutkunum müzikten fotoğrafa,asfalttan dağ tepeye kadar).bir nissan country pick-up 4*2 sahibiyiz,köpeğimize ait bir römorkumuz,4,5 m fiber kayık ve römorku ve bir karavan sahibiyiz.babam ile birlikte her fırsatta köpeğim tomy'i de alıp kah ovaları düzlükleri dolaşırız..kah kayığımızı takar arabanın arkasına ya denize ya göle iner olta atarız,kah karavanımızı alır bi göl kenarında üç dört gün kafa dinleriz,kah amcamlar eniştemler göl kenarında tam teşkilat toplaşır kahkahalarla gölü inletiriz..anlatmaya çalıştığım şey av ve doğa,o güzelliklerin fotoğrafını çekmek en büyük zevklerimden biridir..ha şunuda ekleyeyim bir zamanların hızlı asfalt çocuğuydum,motor madifiyeleride çokça ilgi alanıma girer (makul ölçülerde tabi)
foruma rastlamam ise aslında hiç ihtiyaç duymamamıza rağmen babam için bir 4*4 düşünyor olmam ve bunun hakkındaki araştırmalarımla oldu.birçok şeyde öğrenmiş oldum şimdiden.4*2 pick up şu an her türlü işimizi görmekte,ancak biraz daha konfor ve biraz daha güç arzusunun yanında olabildiğince az yakıt ve az vergi için araştırma yapmaktayım.umarım sizlerle birlikte güzel paylaşımlar içerisinde oluruz.
saygılar..loiz..