merhana ben Selahattin.Böyle bir sitenin varolduğunu öğrendiğim için çok sevindim.siteyi henüz inceleme fırsatim oldı.Bende herkes gibi gezmeyi , doğayı ve spor yapmayı çok seviyorum.hedeflerimin arasında LİKYA yolunu yürümek var.Bu sitenin sayesinde bir yol arkadaşı bulursan 2011 veya 2012 yılında bu yolu yürümek istiyorum.Antalyada yaşıyorum........
Ben, A.Murat Diler İstanbulda direksiyon öğretmenliği yapıyordum, şimdi fethiyeye yerleştim. lada niva almayı düşünüyorum, bilgi edinmek için dolanırken bu siteyi buldum ve üye oldum. eski üyelere selamlar.bol bol görüşmek dileğimle.
Canlioglu arkadasim döndügüne sevindik.doga ve Mevlana ruhu ile beslenen arkadaslara bu sitede ve bu evrende cok ihtiyac var.
Ben bu sitenin yenisiyim. Arkadasim eger Mevlana ilgini cekiyorsa Elif Safak`in ´´ask´´kitabini okumadiysan tavsiye ederim.
“Dile kulaktan başka talip yoktur.”
“Aynı dili konuşmak dostluğa vesiledir. Aynı dili konuşmayınca nasıl arkadaş olunur?”
“Dostundan ayrılan ne kadar konuşsa da dilsizdir.”
kimler katılmış hiç bakmıyorum. ama bu sayfadan mesaj gelmemesini de sağlayamıyorum.
bu hoşgeldin mesajını moderatörümüz otomatik mesaj yapsa da arkadaşlar yorulmasa artık.