Selam
Vedat Akyürek,İskenderun'da ikamet ediyorum.Hatay Motosiklet Kulübü yönetim kurulu üyesiyim, Pazar günkü Reyhanlı etkinliğinde beraberdik. Sizlerinde ellerinize sağlık, çok güzel bir etkinlik oldu, daha bir çok etkinlikte beraber olabilmek umudu ile..
Doğrusu Kross ve off-road etkinliği olarak ilk defa bulundum, Ben motosiklet tutkunu olduğumdan genelde motosiklet buluşmalarında bulunurdum, otomobil merakımda vardı ama canlı olarak off-road yarışını izlemek çook heyecan vericiydi.Halen yüzümde pazar gününün mutluluk tebessümü var Etkinliklerde buluşabilmek dileği ile teşekkürler..
Merhaba Aydan hnm. gerçekten çok güzeldi..Benden de katılan hazırlayan izleyen emeği geçen bütün arkadaşlarıma ,dostlarıma teşekkürler ...
Elbette daha güzel etkinliklerde görüşebilmek dileği ile..
Ben İstanbul Küçükçekmeceden Abdullah,Martı uçurtma klubü üyesi ve emekli biriyim..
Böyle güzel bir ortamda olmaktan kendimi mutlu ahdediyorum..Herkeze saygılar...
Geleneksel 4. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti ve Beypazarı Gezisi için linkimize buyrun, özellikle tüm Ankara'lı dostlarımızı Anıtkabir törenimize bekliyoruz..
adım yalçın, bir inek kadar yeşili, bir martı kadar maviyi seven, ne olduğu hakkında hala bir fikri olmayan, dünya vatandaşı bir insanoğluyum. dilim yeryüzü lisanı, rengim gökkuşağı, köküm de topraktır. ben kısaca böyleyim.
Herkese merhaba
İsmim Kaan Sabri Altan; emekliyim; eski mesleklerimin arasında askerlik, avukatlık, ticaret gizli ;D
Doğayı seviyorum ve içinde olmak için yeni aldığım 5,25 çekme karavanıma güveniyorum