Degerli Arkadaslar,
Ben Bilgehan. Ankara'da bir universitede ogretim uyesiyim. 50 yasinda 6 mt balikci teknesi sahibi oldum. Son 2 yildir Marmaris-Bordubet'ten denize atiyorum. Bir ay binip tekrar karaya cekiyorum, herkes deli bu adam diye bakiyor. Daha bitmedi. Bu bahar yelken dersi aldim. Yelkenlim yok ( bu marina fiyatlarina da zor gorunuyor) ama onumuzdeki yil tek basima yelken acip Rodos'a gidip donmeyi kendime hedef koydum. Bir yil sonra da Malta veya Misir (!). Evet, dogru teshis: Orta yas bunalimi.
Gezenbilir Forumlari araciligi ile de dogada yuruyus hobimi zenginlestiririm diye dusundum. Bu arada onemli bir nokta: Gezenbilir ayni zamanda yelkenli ve teknelerin dolu dolu konusuldugu Turkiye'nin tek ve en kalabalik sitesi. Degerini bilmek lazim.
Sevgiler.Hocam doğru yoldasın. başkalarının ne düşündüğünü önemsemediğimiz zaman hayattan keyf almaya başlamışız demektir. Bende 52 yaşındayım off-road ve motorsiklet merakım var. 4.5 m. teknemi yeni sattım. şimdilik küçük şişme bot düşünüyorum ama idealim sizin gibi küçükte olsa bir yelkenli almak. Bunların yaş bunalımı ile falan alakası yok, hedefsiz insan olmaz olursada hayattan zevk almaz.
Bilgehan