merhaba herkese
hemen hemen öğrencilik zamanında tüm türkiye yi gezdim sayılır geçen aylarda değişiklik olması için 4*4 araç alarak dağları tam olarak gezmek istedim muğla merkezdeyim off road gruplarıyla tanışmak istiyorumm pazarları bilinmeyen yerleri keşif etmek istiyorumm
merhaba ben tuncay..
aktörüm..
tiyatrolarda yönetmenlik,oyunculuk ve yaratıcı drama eğitimleri veriyorum..
uzun süredir doğaya ve kampçılığa merak sarmış durumdayım..
bununla ilqili bölümünde büyük bir kısmını okudum zaten..
merhabalar ve iyi yıllar
bir süredir üye olmama rağmen aktif olarak kullanıma ancak geçebiliyorum.
adım Rahmi Eken Van'da yaşıyorum Yüzüncüyıl Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde doktora yapıyorum bu yüzden yıllardır istediğim lada nivamı aldım ve üzerinde biraz uğraştıktan sonra istediğim kıvama yaklaştırdım. sitenizle de bu yolla tanıştım offroad ilgimden dolayı ama henüz amatörum. doğu anadolu tarafında olan etkinliklerde yer almak isterim. bu taraflara gelecek olanlar olursa misafir etmek isterim.
saygılarımla
Bende buldum sonunda bu siteyi yabancı trekking sayfalarında dolaşmaktan başım dönmüştü. Sanırım yeni üye olmaktan kurtulamadan bugün sırt agrısından öleceğim ve sizlerle de tanışamayacağım :-\ Sizlerle güzel paylaşımlarda bulunmak dileğimle.........
aramıza hoşgeldiniz keyifli sohpetler dilerim. skeet atıcılığı şu otomatik frisbee lerin atıldığı, havada tüfekle vurulduğu spor mudur acaba?
Skeet ve trap uluslararası müsabakaları yapılan çok zevkli bir spor aslında.Fresbee dediğiniz şeye biz plak diyoruz.İstanbulda istinye beykoz ve yakacıkta bulunan poligonlarda atış yapma imkanı buluyoruz ve herkese tavsiye edyorum.