Öncelikle herkese selamlar,konunun yeri burası mı bilmiyorum fakat bi an önce konuyu açmak istedim.Forumda biraz inceledim ve gerek ortamı olsun gerekse yapılan etkinlikler olsun çok çok güzel.Ben aranıza yeni katılıyorum ve forum ortalamasına göre yaşım ufak kalıcak sanırım.Ben 19 yaşındayım ve İstanbul/Gaziosmanpaşa'da ikamet ediyorum.Karavan gezilerine ve kamplara oldukça çok ilgiliyim fakat bu yaşıma kadar hiçbirşey yapamadım hep istedim ama fırsat olmadı.Şimdi sizlere sormak istediğim ben bu sene böyle karavanlı kamplara,gezilere falan katılmak istiyorum fakat elimde bir aracım falan yok sadece bir miktar param var o da çok fazla değil.Konuya gelicek olursak ben nasıl böyle kamplara katılabilirim varmıdır bildiğiniz veya forumda yapılanlar?Çok merakım var doğa hayatına böyle herşeyden uzaklaşıp kendimi doğanın güzelliklerine bırakmak ve derdi tasayı unutup güzel zamanlar geçirmek istiyorum.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim bu konuda şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum,abilerim ablalarım hepinize saygılar ve hürmetler.