Geziye çıkmak istiyorum,fakat?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pasarafting Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,226

pasarafting

Yeni Üye
Öncelikle herkese selamlar,konunun yeri burası mı bilmiyorum fakat bi an önce konuyu açmak istedim.Forumda biraz inceledim ve gerek ortamı olsun gerekse yapılan etkinlikler olsun çok çok güzel.Ben aranıza yeni katılıyorum ve forum ortalamasına göre yaşım ufak kalıcak sanırım.Ben 19 yaşındayım ve İstanbul/Gaziosmanpaşa'da ikamet ediyorum.Karavan gezilerine ve kamplara oldukça çok ilgiliyim fakat bu yaşıma kadar hiçbirşey yapamadım hep istedim ama fırsat olmadı.Şimdi sizlere sormak istediğim ben bu sene böyle karavanlı kamplara,gezilere falan katılmak istiyorum fakat elimde bir aracım falan yok sadece bir miktar param var o da çok fazla değil.Konuya gelicek olursak ben nasıl böyle kamplara katılabilirim varmıdır bildiğiniz veya forumda yapılanlar?Çok merakım var doğa hayatına böyle herşeyden uzaklaşıp kendimi doğanın güzelliklerine bırakmak ve derdi tasayı unutup güzel zamanlar geçirmek istiyorum.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim bu konuda şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum,abilerim ablalarım hepinize saygılar ve hürmetler.

Etiketler
Ynt: Geziye çıkmak istiyorum,fakat?

Bende Aynı durumdayım. Ayrıca Sen Yaş Ortalamasının Altındaysan Ben 94 lü olarak yanımışım . Konuyu Henüz Bugün Açmışsın. Umarım Yakın Zamanda Cevap gelirde ikimizde Doğa özlemimizi biraz gideririz.

MelihKara' Alıntı:
Bende Aynı durumdayım. Ayrıca Sen Yaş Ortalamasının Altındaysan Ben 94 lü olarak yanımışım . Konuyu Henüz Bugün Açmışsın. Umarım Yakın Zamanda Cevap gelirde ikimizde Doğa özlemimizi biraz gideririz.

İnşallah kısa zamanda cevaplar gelir Melih kardeşim çok yardıma ihtiyacımız var bu konuda.Yaş ortalaması mevzusuna gelince forumda genelde hep mesaj atanların yaş ortalaması yüksekti ve işi gücü olan kişilerdi ondan kast ettim onu kardeşim :smiley:

Arkadaşlar,

Aramıza hoşgeldiniz. Etkinlikler bölümüne sık sık uğramanızı tavsiye ederim. Çünkü planlanan etkinlikler orada duyuruluyor. Örneğin bu hafta Pazar günü Belgrad ormanında yürüyüş var. Orayı gelirseniz tanışırız.

Selamlar

Evet arkadaşlar
İstanbul da olduğunuza göre Belgrad Ormanı doğa yürüyüş gezisine mutlaka katılın.
Kamplara katılmak için önceden tanışıklığınızı olması çok iyi olur.
Kamplar arkadan gelir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR