Gökçeada Yürüyüş Parkurum

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdogan17 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,155

erdogan17

Ana Kamp
Mesajlar
67
Tepkime Puanı
0
Yer
Bursa
Bu yıl yıllık iznimde 1 haftalık Gökçeada kaçamağı yaptım ilk başta İstanbul Otogar'dan gece 2 otobüsü ile istanbul'dan yola çıktım.

Daha sonra sabaha karşı 6 gibi Eceabat'a 2 km kala Şehitlikler kavşağında inip oradan yürüyerek Tanıtım Müzesine kadar yürüdüm. Daha sonra oradan 500 mt ileride güzel bir gözleme keyfi yapıp güne harika başlama vesilesi oldu ve oradan Gökçeada'ya geçmeden yarımada'da sahil yürüyüşü yapmak istedim.

Anzak Koyuna kadar yürüdüm yol boyunca sabah sporu yapan insanlara denk geldim birisiyle konuştuğumda pansiyonda kaldıklarını söylediler.. hoş , ben pansiyon görmedim ama vardır herhalde.
Neyse Anzak Koyu'nda bir Avustralyalı ile denk geldim 2 gün boyunca oralarda gezi yapıyormuş adamın elinde sadece 1 kitap var ve onu okuyarak yürüyüşünü gerçekleştiriyordu günün büyük bölümünü buralarda harcadığım için Gökçeada'ya ertesi gün geçmeye karar vermiştim sebebi ise o berrak Anzak Koyu ve taşları. kendimi hemen denize attım o kadar sıcak bir hava vardı ve o kadar soğuk bir deniz suyu vardı ki anlatamam.
Geceyide Anzak Koyu'na kurduğum çadır'da geçirdim gece çok fazla üşüdüm siz siz olun sahile çadır kurmayın :smiley:


Ertesi Gün;

Güzel Fotoğraflar'la yorumsuz bırakıyorum..

100_0829 (1).jpg


100_0829 (2).jpg


100_0829 (5).jpg


100_0829 (3).jpg


100_0829 (4).jpg
 

Etiketler
Ynt: Gökçeada Yürüyüş Parkurum

Defter Anzak Koyunda tanıştığım kişiye aittir, çok fazla yaratıcı bir insan gerçektende.

100_0829 (6).jpg


100_0829 (7).jpg


100_0829 (8).jpg


100_0829 (9).jpg


100_0829 (10).jpg
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Mesajlar
1,531,752
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst