Google Art

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan melihbozkurt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,483

melihbozkurt

Karavan Yönetim
Yer
İstanbul
Arkadaslar dikkatlerinizi cektimi bilmem ama google yeni projesini aciga cikartti. Eger gmail hesabiniz ve Igoogle kullaniyorsaniz, artik arama sutununun altinda ufak resimler cikiyor. Bu resimlere tikladiginizde google in yeni projesi Google art a gidiyorsunuz.

http://www.googleartproject.com/

Bu sayfadan gezmek istediginiz sarayi yada muzeyi secerek aynen google street viewda oldugu gibi icinde dolasabiliyorsunuz. Yapmaniz gereken gezmek isteginiz muzeyi listeden secmek ve Yeni sayfada muze ismine tikladiginizda icinde dolasmaya hazirsiniz. Ilginizi ceken resimlere ve sanat eserlerine yaklasarak yakindan bakabiliyorsunuz ve hatta ismi ile sanat eseri aramasi yapabiliyorsunuz. Hali hazirda google kullanicisi iseniz kendi begendiniz resimleri ve sanat eserlerini art collectiona kaydederek saklayabiliyorsunuz. Yani kisacasi dunyanin en unlu saraylari ve muzerleri evinize kadar geliyor. Hayatiniz boyunca gitmek isteyipte bir turlu firsat bulamadiginiz muzeleri gezme firsatiniz var artik. Bence muthis bir yenilik, muthis bir web sitesi. Google in en ise yarar yeniliklerinden bir tanesi. Google maps, Google scholar, google translater ve google images de oldugu gibi simdiden cok tutunacak bir sistem ve site gibi duruyor. Ne dersiniz?

Etiketler

Ynt: Google Art

Şo Google türevleri çoğaldıkça her yer, her şey ekranlarımıza taşınacak , bizlerin de karavanlarımızla taa oralara kadar sürüklenmemize gerek kalmayacak.
Paracıklarımız da cebimizde kalacak
Sağolasın Google... ;D

Ynt: Google Art

Arkadaslar su anda denedim ve size verdigim linkden denedim hala giriyor. Sanirim ben ingiltere'den girdigim icin erisebiliyorum. Neyse O zaman projeden haberdar olun yakinda Turkiye icinde aktif hale getirirler diye umuyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,102
Kayıtlı Üye Sayımız
166,835
Kaydolan Son Üyemiz
Sametuby

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR