Google Map'de Yeni Özellik; Street View

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ottoboy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,818

ottoboy

Ana Kamp
Mesajlar
65
Tepkime Puanı
0
arkadaşlar google earth yeni bir olay yapmış. araçların üzerine sinek kamera denilen bir sürü küçük objektifi olan bir kamera koymuşlar şehrin tüm sokaklarında dolaşarak saniyelik bir sürü görüntüler çekmişler. google earth ün üsten zoom yapınca bi görüntüsü vardırya tepeden görürsünüz evleri arabaları. şimdi biraz daha zoom ladığınızda 3d mekan çekimlerini görüyor ve sokak sokak geziyorsunuz. bende bi bakayım dedim. San Francisco, bewerlyhills, chicago sokalarında epey dolandım bir sürü benim aracımdan pathfinder dan gördüm yollarda ve az öncede Greenwich caddesinde bir tane 5G prelude denk geldi fotolarını ekliyorum hemen.

ve okadar çok honda var ki yollarda. integralar crx ler civicler accordlar astralar, özellikle acayip çok bora var. amerikan arabaları azalmış ve hepside tertemiz

işte amerikada sokaklardan görüntülediğim araçlar; önce benim aracımdan olanlardan başlıyorum




















 

Etiketler

Ynt: Google Map'de Yeni Özellik; Street View

ya şimdi bunları görünce... gerçekten dünya küçük bir köy haline gelmiş diyor insan...
 

Ynt: Google Map'de Yeni Özellik; Street View

yol' Alıntı:
Detaylı anlatım için teşekkürler ama olay pek de yeni değil aslında

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=7695

sitede arama yapmak için bir bölüm bulamadığımdan konuyu açamadan önce aratamadım. dolayısıylada daha önce açıldığını farkedemedim.