Gözlerini bir CJ' de açtılar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,864

Etiketler

Ynt: Gözlerini bir CJ' de açtılar...

annemmmmmm.. ayı kırması ayol bu neyle besliyorsun Maşallah tosuna
ay mıncık mıncık sevesim geldi. gıdıya bak şişko yaa

bir rott için kilosu çok fazla ama biliyorsun değil mi .. çok risk kalçası eklemleri için. sporu artırıp mamayı biraz azalt bence Ergün

ergun videosunu gösterdiğin beyaz kedicikle bu kocaoğlanın aynı evde nası yaşadığını ve aralarını nası yaptığını çok merak ettim bu riski nası göze aldın benimki bir kilometreye kadar kedi kokusu alıyo ben sokakta baş edemiyorum

Benim 3 köpegim var. birisi evde diger ikisi bahcede yasiyor. Ayrica 4 kedim daha var ama inanirmisin kucak kucaga uyuyorlar. Beraber büyüdüler.

Ergun abi inanılmassın yaaahu bizde hayvanları çok seviyoruz ve sizin gibi büyüklerimiz olduğu için gurur duyuyoruz

Bir kere benim salonda koltuğun içinde sokak kedi yavrular yaptı gibi... camları açık bırakmayın!

umutkaptan' Alıntı:
Yaw ergün moderatörlerden rica edelimde canlarımızın resimlerini yayımlayacağımız bir bölüm açsınlar

Açıldı bile;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=27201.msg230555;topicseen#new

Ergun bey hassasiyetinizden ötürü sizi tebrik ediyorum.Demek ki insan ve hayvan sevgisiyle yaşayan bir insanın evindeki hayvancıklarda sevgi dolu oluyor, yoksa o kadar kedi ve köpek bir arada yaşarmı.

ergün bey sizi tebrik ediyorum. gerçekten büyük bir duyarlılık.

ergun abi örnek alınacak bu erdemli davranışın için çok teşekkür ederim.