Gözlerini bir CJ' de açtılar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,851

Etiketler

Ynt: Gözlerini bir CJ' de açtılar...

ergun abi bizim cjlerin asli gorevidir kedilere ev sahipligi yapmak benim arabaya da yavruladi. bende iki hafta binemedim arabaya. benim de var koca kafali bir dostum o da seslerini duydukca ne yapacagini sasiriyordu. biz genelde ayni tarz yasayan insanlariz heralde cj kedi kopek motor lafuma merrel dertler hep ayni galiba :smiley: rod unuz cok guzel selamlar ona
[attachment=1]

sabah cj ile işe gidim dedim..bizim kapalı otoparktaki kedi yavrularını benim arabaya taşımış aynı senin muhabbet abi...işe taksiyle geldim :( bu hafta cj haram bana..alahtan yavrular biraz büyük..

tuncaaayy' Alıntı:
sabah cj ile işe gidim dedim..bizim kapalı otoparktaki kedi yavrularını benim arabaya taşımış aynı senin muhabbet abi...işe taksiyle geldim :( bu hafta cj haram bana..alahtan yavrular biraz büyük..

sanslısınız ben bir tane yavru kedi bulamadım besleyecek
3 gün önce bir tane getirdi çocuklar anne sütü bile içememiş yavrucak, ayırmıslar annesınden veterinerin ve benim tüm çabalarımıza rağmen 2 gün yaşatabildik.

yapma yahu..anlayamadıgım üstü açık diye branda ile sıkı sıkı kapatmıştım..kedi hem kendi giriyor hemde benim gördügüm iki tanede yavru sokuyor..resimde işyerimde çektim aynı şekilde evin otoparkında kapalıydı..neyse allahtan hava bu hafta kapalı ;)

jeep001-1[1].jpg

ozanyur' Alıntı:
sanslısınız ben bir tane yavru kedi bulamadım besleyecek
3 gün önce bir tane getirdi çocuklar anne sütü bile içememiş yavrucak, ayırmıslar annesınden veterinerin ve benim tüm çabalarımıza rağmen 2 gün yaşatabildik.

Eğer bir kedi ayvrusu istersen ( anne sütüne artık gerek duymayan) haber ver bana, bende herzaman bulunur. :smiley:

yapma yahu..anlayamadıgım üstü açık diye branda ile sıkı sıkı kapatmıştım..kedi hem kendi giriyor hemde benim gördügüm iki tanede yavru sokuyor..resimde işyerimde çektim aynı şekilde evin otoparkında kapalıydı..neyse allahtan hava bu hafta kapalı

Tuncay, hiç farketmiyor, bendede örtü sıkı sıkıya kapalıydı ama yinede arka tampondan bagaja girmiş.
Sakın yerlerini değiştirme en az 10 gün kalmaları lazım orda, yoksa anneleri terk eder ölürler. Sen yeterki annelerini iyi besle.

beatrix' Alıntı:
Eğer bir kedi ayvrusu istersen ( anne sütüne artık gerek duymayan) haber ver bana, bende herzaman bulunur. :smiley:

teşekkür ederim ergun abi, bir kedimizde geçen sene kaybolmuştu annem her seferinde çok üzülüyor bir daha eve kedi almamaya karar verdik.ama fikrimiz değişirse seninle irtibata geçerim

evet ergun abi haklı sütü 4de 1 oranında sulandırıp vermek gerekiyor, yoksa sindiremiyorlarmış

Bızım yazlıkta evın hemen onundekı bır otomobılın altından cıkmıs 3 yavru. Çocuklar almıslar sevmısler. Babam ellerınden alıp yavruyu dıgerlerının yanına koymus ama annesı kabul etmıyormus, almıyormus yanlarına.Garip.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.