Gözlerini bir CJ' de açtılar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,847
Ynt: Gözlerini bir CJ' de açtılar...

Balou (11).jpg

Etiketler

annemmmmmm.. ayı kırması ayol bu :D neyle besliyorsun :D Maşallah tosuna :D
ay mıncık mıncık sevesim geldi. gıdıya bak şişko yaa :D

bir rott için kilosu çok fazla ama biliyorsun değil mi .. çok risk kalçası eklemleri için. sporu artırıp mamayı biraz azalt bence Ergün

ergun videosunu gösterdiğin beyaz kedicikle bu kocaoğlanın aynı evde nası yaşadığını ve aralarını nası yaptığını çok merak ettim bu riski nası göze aldın :D benimki bir kilometreye kadar kedi kokusu alıyo ben sokakta baş edemiyorum

memorian' Alıntı:
ergun videosunu gösterdiğin beyaz kedicikle bu kocaoğlanın aynı evde nası yaşadığını ve aralarını nası yaptığını çok merak ettim bu riski nası göze aldın :D benimki bir kilometreye kadar kedi kokusu alıyo ben sokakta baş edemiyorum

Benim 3 köpegim var. birisi evde diger ikisi bahcede yasiyor. Ayrica 4 kedim daha var ama inanirmisin kucak kucaga uyuyorlar. Beraber büyüdüler.

Ergun abi inanılmassın yaaahu bizde hayvanları çok seviyoruz ve sizin gibi büyüklerimiz olduğu için gurur duyuyoruz

Bir kere benim salonda koltuğun içinde sokak kedi yavrular yaptı gibi... camları açık bırakmayın!

umutkaptan' Alıntı:
Yaw ergün moderatörlerden rica edelimde canlarımızın resimlerini yayımlayacağımız bir bölüm açsınlar

Açıldı bile;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=27201.msg230555;topicseen#new

Ergun bey hassasiyetinizden ötürü sizi tebrik ediyorum.Demek ki insan ve hayvan sevgisiyle yaşayan bir insanın evindeki hayvancıklarda sevgi dolu oluyor, yoksa o kadar kedi ve köpek bir arada yaşarmı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR