GPS Aranıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mergen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,269

Etiketler
Ynt: GPS Aranıyor

merhaba.
bende e-trex legend var, satmayı düşünüyorum. hemen hemen hiç kullanmadım. 2-3 kez deneme amaçlı kullandım. sıfırdan farkı yok. kuzenim amerikadan gelirken getirdi. cihazın linki aşağıda var. inceleyin beğenirseniz tekrar konuşuruz.

http://www.adrenalin.com.tr/productdetails.asp?ProductTypeID=64

sn.mergen
benim aklımdan 250 ytl gibi bir fiyat geçiyordu, ama fiyatlar konusunda hiçbir fikrim yok inanın.
siz de bir araştırın isterseniz.

linktenin aynısı.
sıfırdan hiç farkı yok. neredeyse hiç kullanmadım. toplam 10 kez açılıp kapanmamıştır bile.
ama yarın fotograf eklemeye çalışırım.

merhaba.
vitrine koysun diye av bayisi bir arkadaşa bırakmıştım geçen hafta. haftaiçi satılmış maalesef.

Şükrü selam, bende Garmin Etrex modeli bir GPS var, 2 sene önce almıştım, Magellan'ı aldıktan sonra artık haritası olmadığı için kullanmıyorum, piyasasından pek haberim yok ama en son 170-180 dolar civarı bir fiyata satılıyordu, 150 YTL uygundur diye düşünüyorum. Cihaz çok temiz kullanıldı, en ufak bir çiziği arızası yok.

elimde hazırda ique M+ palm / GPs cihazı var içinde hem navcty türkiye hemde topoğrafya haritası yüklü. ek olarak avrupa ve amerika sokak detayı yüklü. 700,00 YTL satın alabilirsiniz. garminmaps@windowslive.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri