grand charoke 4x4 hakkında bılgı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rüzgarın oglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,078

rüzgarın oglu

Yeni Üye
arkadaslar herkese selamlar benım bır sıkıntım var 95 model bır grand charoke aldım fakat arabada aldıgım gunden berı sorunlarım bıtmıyor aracın beyınıne kadar degıstım ama yıne aynı bırkere cok yakıyor bır lıranın ustunde yakıyor gazla atıker sıstem lpg var kackerede ayar yaptırdım aynı aynı zamanda benzın olarakda cok yakıyor ve eksozda ınanılmaz bır duman atıyor ve zemını ıslatıyor eksoz ayrıca soguk havalarda cok gec calısıyor hatta calısmıyor ayagını gazdan cektıgım gıbı ıstop edıyor bazende yolda gıderken bır anda ıstop edıyor ve kıme gosterdıysem her kafadan bır sey soyluyorlar anlamadım ben bu ısı sız degerlı arkadaslarımdan rıcam bu aracı kullanan arkadaslarımda bu sorunlar varmı tavsıyelerını ve bılgılerını benımle paylasmalarını rıca edıyorum hepınıze saygılrımı sunuyorum

Etiketler

Ynt: grand charoke 4x4 hakkında bılgı

yok siz öyle bir anlattınızki anadoluda hiç jeepcinin olmadığı bir yerdesiniz diye düşündüm istanbulda cok iyi jeep ustaları var acaba siz hangisine gittiniz ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri