KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
evet memnunum bir sorun yok ama daha suya girip denemedim iyice izole edeceğim kazanı ve bağlantı noktalarını ondan sonra ama fiyat kalite performansı çok iyi hatta mükemmel takmak için beklemeyin boşuna derim.
98 model G.Cherokee ZJ 5.2 sahibiyim Önder Karakuş Beyefendi ile telefonda görüştüm. Elinde benim aracıma uygun snorkel kalmadığını ifade ettiler. Elinde olan, ancak herhangi bir sebepten ötürü takmak istemeyen kişiler var ise, ellerinde snorkele talip olduğumu ifade etmek isterim. Bu genel bir duyuru olup, sizin mailiniz üzerine aklıma gelip yazdım. teşekkür ederim. Saygılarımla.
98 model G.Cherokee ZJ 5.2 sahibiyim Önder Karakuş Beyefendi ile telefonda görüştüm. Elinde benim aracıma uygun snorkel kalmadığını ifade ettiler. Elinde olan, ancak herhangi bir sebepten ötürü takmak istemeyen kişiler var ise, ellerinde snorkele talip olduğumu ifade etmek isterim. Bu genel bir duyuru olup, sizin mailiniz üzerine aklıma gelip yazdım. teşekkür ederim. Saygılarımla.
evet şnorkel ile ilgili sıkıntılar giderildi.
ek yerlerinde yanlış kelepçe uygulamaları vardı düzeltildi. gerekli yerler silikonlandı. montaj delikleri küçük idi ve kastırma yapıyordu büyütülerek rahatca oturması sağlandı.
kapalı hava filtresi uygulandı ve hava filtre kazanı iptal edildi. artık şnorkelin ağzını kapatıp gaz verdiğiniz zaman direk stop ediyor. hiç kaçırma yok. tşkler otomekanik ve hüseyin akbulut....