Grand Cherokede Yapılabilecek Değişiklikler?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasan uyg Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,384

Etiketler
Ynt: Grand Cherokede Yapılabilecek Değişiklikler?

Serkan Bey'in profili : ÖM yada mail atarak ulaşabilirsiniz

ben sitede henüz yeni olduğum dan dolayı heralde bulamadım bu arada baış bey bir şey daha sormak istiyorum....ben aracıma falanşda takmak istiyorum tekerleklerine bu konuda mutlaka benden daha tecrübelisiniz.... acaba flanşlar zora geldiği zaman kırılma çatlama yaparlarmı.....? bana bir iki telefon verebilirmisiniz bunlarla ilgili

Hocam bildiğimce yazıyorum işte :smiley:

Flanş meselesi ile ilgili forumda çok fazla başlık var . ama kısmında aratıp okuyabilirsiniz . Mesela ilk anda elimin altına gelen iki başlığı yazıyorum .

Özetle : Flanş elbette bir ek yük getirecektir . Ancak Lastik çok büyük değilse ve flanşlar ciddi ve düzgün flanşlar ise sorun yaratmıyor . Uzun süredir bu şekilde kullanan arkadaşlar var . Ama kalitesiz malzemeye kesinlikle kaçılmamalı . Bunun yanında offset jantta bir seçenek .

Yalnız neden flanş kullancaksınız ? Flanş genelde yükseltmeden sonra kullanılıyor . Standart bir araçta gerekli olduğunu düşünmediğim gibi artikülasyonda da tekerler çamurluğa sürtermi diye düşünmekteyim .

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25384.0

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33282.0

Saygılar , selamlar ...

teşekkür ederim verdiğin bilgilerden dolayı bu arada aracımı 4cm kadar yükselttim....lastik ölçüsünüde 1 kademe arttırdım 235x65x17 den 245x65x17 e çıkarttım yokohoma at go12 modelini aldım bakalım inşallah doğru seçimler doğru uygulamalar yapıyorumdur.....

hasan uyg' Alıntı:
serkan beye nasıl ulaşabilirim?????????

Serkanın cep numarasını size Pm ile gönderiyorum.... Benim selamımı söyleyin lütfen....

hasan uyg' Alıntı:
ben sitede henüz yeni olduğum dan dolayı heralde bulamadım bu arada baış bey bir şey daha sormak istiyorum....ben aracıma falanşda takmak istiyorum tekerleklerine bu konuda mutlaka benden daha tecrübelisiniz.... acaba flanşlar zora geldiği zaman kırılma çatlama yaparlarmı.....? bana bir iki telefon verebilirmisiniz bunlarla ilgili

Flanş (veya eksi off setli jant)
-İz açıklığını genişletmek,
-Amaçlar doğrultusunda takılan geniş jantlar ile lastiğin içten sürtmesini engellemek için kulanlır...
-Ve tabiki görsel amaçlı... ;D

Aracınızı yükseltmeden ve/veya sertleştirmeden flanş veya eksi offsetli jant kullanırsanız çamurluk ağzı sürtmelerle karşılaşmanız büyük olasıdır.

Flanşlarda sağlam hammadde kadar hafif hammedde inanılmaz önemlidir...

Sağlıcakla...

Wj ile ilgili gerekli aplikasyon bilgilerini bilmediğim ve araştırmadığım için,
yükseltme ve lastik ebatlar hakkında yorum yapamayacağım...

Ama Serkan az biraz oynadı o makinalarla, bilir... ;)

personal messaging.... özel mesaj attım serkanın numarasını size...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR