27istanbul27
Kamp II
Uzman arkadaşların dikkatine çok temiz 2000 model 3.1 td buldum fiatıda çok hesaplı olmasına rağmen bu motorlar neden tercih edilmedi yanıtlarınızı bekliyorum teşekkürler

ulusotomotiv' Alıntı:işde gene geldik en cetrefilli konulardan birisine bu tip konularda yazmaktan bıktım aslında ...şimdi şöyle düşünelim sorduğunuz kaç kişi bu araçtan kulanmış ve ne kadar kullanmış ve dahada önemlisi bunu imal eden fabrikanın kafası calışmıyo hiç araştırma yapmadan jeep üretiyo) arkadaşlar kulaktan dolma bilgileri artık bir kenara bırakalım mantıklı düşünelim şunu deseler anlarım bu aracın parcası daha pahalı hem fikir olurum ama neden ? dizel olupda pahalı parcası olmayan varmı öncelikle ? artı bu araçtan kaç tane gelmiş türkiyeye kaç tane s atılmışki bu modelden herkes şikayet ediyo ? gene devam edecek olursak başka markalarda hiçmi arıza çıkarmıyo ? sıfır alınan araçlarda bile sorun cıkıyo gene devam edelim konuya sanayide hayatında hiç bu aracı kullanmamış yapmamış bir ustaya sorupda akıl alırsanız vayki vay
![]()
ulusotomotiv' Alıntı:bende zaten ahmet usta demedim yada iddalı yazı sadece kaç kişi kafasına göre d eğilde aracına göre gidiyo anlatmak istediğim ilk konu bu .... yeni versiyon araçları bircok kimse nasıl kulllanacağını bilmiyor zaten el kitabını alıpda acaba bu nedir nasıl kullanmak lazım demiyo bu arada bahsettiğiniz bilgiyi veren usta değil galeriye bakan arkadaşmış araç alıp s atma farklı bir konudur bide ustalara sormanızı tavsiye edeceğim onlarında görüşünü alın bakalım ne diyecekler ama unutmayın dizel araçların hepsinin parcası pahalı bunu dikkate almayın diğer dedikleri ile kıyas yapın
ssbman' Alıntı:Antifiriz işi öyle gerçekten . Kırmızı antifirizler organik oluyor sanırım . Gerçi son zamanlarda organik olmayıpta kırmızı olan antirifizler gördüm![]()
.
Bakıyorum yetkili servis dışında birçok yer ve kişi mavi hatta dandik denebilecek antifiriz kullanıyor . Halbu ki ne zamanda bir değişiyor ki ... Kaç para farkeder sonuçta ...