Grand Cherokee 4.0 Şehir Içi Yakıt Tüketimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan frdeksi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,511

Hangisini Seçmeliyim ?

• Grand Cherokee

Kullanılan: 3 100.0%
  • Land Rover

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3

frdeksi

Yeni Üye
Öncelikle Selamlar.
Adım Ferdi EKŞİ yaş:25

Forumu yüzeysel olarak takip ediyordum lakin yeni katıldım gezinmelerim neticesinde az da olsa fikir sahibi oldum ancak tam olarak istediğimi elde edemedim.

İlk arabamı alıcam ve grand cherokee, land rover hayranıyım ayrıca off-road'a karşı yoğun bir ilgim var ama çoğunlukla şehir içi araç kullanıcam. Sizlerin tecrübelerine güvenerek izninizle bir iki soru sormak istiyorum.

1997 Grand Cherokee 4.0 şehir içi benzin/lpg yakıt tüketimi ? (yada 5.2 mi tercih etmeliyim, fark ne olur ?)
1997 Land Rover 4.6 hse şehir içi benzin/lpg yakıt tüketimi ?

ve sizce hangi aracı tercih etmeliyim iki aracında ortalama fiyatları aynı gibi gördüm.

iki farklı markayı aynı başlıkta topladım için k.bakmayın lütfen, forumda konu fazlalığı olmaması için.
ilginize şimdiden teşekkür ederim.

Etiketler
bende uzun zamandır inceliyorum 4.7 grand cherokee bakıyorum forumda gördüklerim 2004 -2009 yıllarında yazılmış 28 kuruş yok 40 kuruş bunları lt bazında 2017 ye göre hesaplamak çok zor şöyle olmalı kendim örnek olsun diye yazıyorum
hyundai accent 2000 model 150 bin km %20 şehir içi 100km yola 8 litre benzin azami hızım 120km-160 km arası
(yakarsa yaksın ben yavaş gitmem tüpte yok ailemde hızdan korkmuyor)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR