Grand Cherokee 6.4 Hemi V8 (SRT-8)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan maresal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,888

maresal

2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost Selective Awd
Yer
İstanbul
Arkadaşlar jeep merakımın beni bağladığı ilan sitelerinde gezerken 6.4 hemi v8 (srt-8) kategorisi altında bir ilan gördüm.yaşadığım yer olan trabzondan bir ilan.Bu araç hakkında bilgisi olan varmı acaba.Motoru nasıldır,kaç bg gücündedir, alınır mı-alınmaz mı?, 5.2 ile farkları nelerdir,5.2 ile yakıt değerleri nasıldır gibi sorulara cevap yazabilirseniz çok mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler.İlan linkini aşağıda veriyorum.Bide 1998 model bu aracın vergisi nedir acaba?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-jeep-grand-cherokee-v-8-37562539/detay

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee 6.4 Hemi V8 (SRT-8)

bi fark yok ilandaki araç 5.2 zaten.
araç sahibi ya yanlışlıkla ya aracı bilmediğinden ya da o kadar ilan içerisinde kaybolmasın diye açmış
tek fark bu yanlış yere açılması...

teşekkür ederim...o halde fiyat biraz fazla sanki...

maresal' Alıntı:
teşekkür ederim...o halde fiyat biraz fazla sanki...

masrafsız temiz 4 lastik yeni servis bakımlı 18 den aşağı değil piyasada. 14-15 ilanlarına gidip bakınca bazı fonksiyonlarının çalışmadığını kazalı araçlar olduğunu görürüsün bence çok fazla değil pazarlıllada 18 e falan alınabilir.

kardeşim 10a yakın araç baktı istanbulda ucuz olanların illaki bi foyası çıkıyor.

bsayil' Alıntı:
;D ;D ;D ;D o zaman iln doğru çıksınmı diyelim Levent kardeşim ;D ;D ;D ;D

inşallah doğrudur, hatta yarın trabzona gidip aşınmış görünen yerlerini falan hayrıma yaptırıyim diyorum... ;)

bencede km si orjinal değil...ön göğüs bayaa bir hırpalanmış görünüyor resimlerde.daha canlı canlı görmedim arabayı, bi göriim bildiririm sonucu...

böyle bir motor var ama 5.9 u 6.7lt/408 cubic inch ayrıca vortech supercharger/44'' flowmaster egzost sitemi/231 transfercase(şanzıman) kombine edebilyorlar amerika da...türkiyemizde bu motoru ve bu maliyeti kaldırabilecek ancak ağaoğlu,cem yılmaz falan olurdu sanırsam çünkü sadece bu motoru $6500 a yapıyorlar vergisi ile %84 yani $11960...şanzıman/yürüyen aksam ve tabi iyi durumda 5.9 şart...maliyet herhalde $40-45000 i bulur... bir de benzin istasyonu ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,719
Kaydolan Son Üyemiz
gezentavuk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR