Grand Cherokee 97 Taşıt Vergisi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orkay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,072

orkay

Ana Kamp
Mesajlar
26
Tepkime Puanı
0
Yer
Antalya-Ankara
merhaba arkadaslar,aklima takilan bir konuyu sizlerle paylasmak ve bilginize basvurmak istedim.simdi benim jeep.97 grand bunun tasit vergisini ocak ayinda odememistim simdi bankadan ogrendigime gore bir pulu 987tl imis simdi sisteme gore aracin vergisi kasko bedelinin yuzde 5inden fazlaise bir alt kademeden odenmesi gerekiyor.fakat baska bir arkadasimda yine 97grand cherokee icin vergi diresine gittiginde 987lira tahsil etmisler simdi kasko degeri 24141 tl bunun yuzde besinden daha fazla olan vergi neden dusurlmemis bilen varmi veya bu ay vergi odeyen arkadaslar ne kadardan odedi acaba tesekkurler.
 

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee 97 Taşıt Vergisi

Öncelikle aracınız indirim den yararlanıyorsa,
Herhangi bir kasko şirketinden aracınızın kasko bedelini gösteren belgeyi alın,Dikkat onaylı olacak.
Vergi dairesine gittiğinizde aracın vergisini düzeltin,
Vergi dairesinde düzeltme yapacağım dediğinizde sizi yönlendirirler.
düzeltme yapılan araçlar vergilerini bir alt dilimden öderler.

bu işlemi 5 sene geriye dönük uygulayabilirsiniz.
ara farklar bildiğim kadarıyla ödenecek olan vergiden mahsup ediliyor.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Mesajlar
1,531,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst