Grand Cherokee WJ Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tuncaaayy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,954

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee WJ Hakkındaki Düşünceleriniz Nedir?

Olmaz olur mu?

<a href="http://www.metacafe.com/watch/1085696/jeep_grand_cherokee_wj_off_road/">Jeep Grand Cherokee WJ Off-road</a>

WJ alıp off-road'a hazırlamayı düşünürken WK kasa çıkmıştı ve onu hazırlamıştım. Çok sevdiğim ve içime sindirdiğim bir kasadır. Hala severim. Modern çekiş sistemi ile türünün yegane örneklerindendir.

Asfaltta salınım olayını ise bundan sonra çıkardıkları WK kasa ile aşmışlardır. Daha dinamik sürüşü mercedes ile birleştikten sonra yakalamışlardır.
Mercedes ile birleştikten sonra bu araca 2.7 CRD motorunun haricinde başka işlem yapılmamıştır. Bu motorlu WJ nin 2. eli biraz pahalı olabilir. 4.7 motorlusu ile mükemmel güç ve keyif ile kullanabilirsiniz. 2000 senesinde makyaj görmüştür.

http://www.wjjeeps.com/jmenu.htm 99-04 arası üretilen , pek çok kişinin çizgisini , önceki kasadanda sonraki kasadanda daha çok beğendiği bir modeldir. 99 modellerde km kadranlı olan var mı bilmiyorum , genellikle mil olarak rastladım. Haddim olmayarak Uğur Abi'nin bahsettiği quadra drive adı verilen teknolojik çekiş sistemi hakkında bir ekleme yapmak istiyorum. wj kasa ilk çıktığı yıllarda quadra drive çekiş kontrol sistemi opsiyoneldi ve ayrıca ücret karşılığı ediniliyordu , 2001 ve sonraki yıllarda limited versiyonlarda standart donanıma dahil ettiler.

106_0646.jpg

kısmetse bir tane alıp ugraşmak istiyorum...ama zj deki imkanlar şu anda bu arabada daha kısıtlı diye biliyorum...hayırlısı bakalım..bu aracın difransiyelleri nasıl biliyormusunuz?

şu an ben kendime bakıyorum bu araçtan baya bi araştırıyorum Zj her yönden modifikasyona daha müsait bir araç olduğu kanaatine vardım açıkçası ve esas sorun vergi dilimleri şu an 99 modelin 6300 tl gibi bir vergi dilimi var şu an senelik.

Evet Ateş , tahakkuk eden vergi 6300 galiba ama kasko bedeli indiriminden faydalanıp bir alt dilimden ödeniyor galiba , yıllık 4422 TL olması lazım. Sitede WJ sahibi olan birkaç arkadaş var ama pek aktif değiller , sesleri çıkmıyor.

mehmet kaskobedelli ile bile 5000 civarı vergisi var!!!! sitede bir kaçtane kullanan var ben şu an sıkı bir araştırmadayım bu konuda araçlarla ilgili özellikle 4.7 istiyorum, dizelmi asla kendi adıma dünyadaki en büyük bela bence oyüzden benzinliler daha dikkatimi çekiyor.birde 2000 modeli makyajlı hali olarak üretilmiş ve daha 2 sene vergisi çok yüksek ,bakalım kısmet artık.

arkadaşlar bende 1999 model 4.7 var evet belge alarak indirimden yararlanılıyor ve yıllık toplam vergisi 2.850 ytl oluyor gerisini biliyorsunuz güzelaraç saygılar :smiley:

Bir yanlışlık olmasın? Siz 2009-1 motorlu taşıtlar vergisini 2.850 TL üzerinden mi ödediniz? Maliye Bakanlığı'nın sayfasından kontrol ettim şimdi , 7-11 yaş grubuna giriyor , yıllık vergisi Ateş'in dediği gibi 6.317 TL , kasko bedeli indirimiyle bir alt dilimden , 3500-4000 cc motor gücü grubundan vergilendiriliyor , onunda karşılığı yıllık 4.422 TL

GC 99 Arkadaşım senin hesaplamayı yapanlar yanlış yapmışlar normalde indirimli olarak 2.211 x 2 taksit. Eğer ödeme yaptıysan benim tavsiyem bu hatayı düzeltirmen yoksa ileride faizi ile bu parayı senden alırlar.

tamam açtım sordum siz haklısınız ödeme yapılmamıştı teşekkürler:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,010
Kayıtlı Üye Sayımız
166,758
Kaydolan Son Üyemiz
yasayanefsane

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR