Grand Cherokee zj 95 Beyin.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mboratas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,897
Ynt: grand cherokee zj 95 beyin.

Kolay gelsin hocam bol fotolo bir konuda açarak paylaşırsan güzel bir kaynak olur .

HAdi hayırlısı :smiley:

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee zj 95 Beyin.

arkadaşlar 4 günlük uğraşı neticesi tüm tesisatı neredeyse yeniledim ama vites problemi hala çözülmedi.bugün komple torpidoyu sökeceğim ve son olarak da şanzımandaki tüm sensörleri kontrol etmek kaldı. haa tabii bu arada olumlu olan gelişmelerse kısaca şöyle. vıc ekranı artık sorunsuz çalışıyor.lpg tesisatındaki tüm problemlerim halloldu yakıtım ciddi düştü,iç göstergelerin hepsinin aydınlatması sorunsuz çalışıyor.ama 2 gün daha işim var sanırım. bol bol fotoğraf çektim onları da yayınlayacağım. bu arada da kendi imkanlarımla bir şnorkel ilave ediyorum .ilginize teşekkürler.......

Hocam kolay gelsin . Kola kolay cesaret edilemeyecek bir işle uğraşıyorusun ...

değerli arkadaşlar araç henüz bitti. fotoğrafları da yarın ekleyeceğim.:smiley:

mboratas' Alıntı:
merhaba bu benim ilk yazışm.yanlışım varsa affola.95 model zj gc sahibiyim.5.2 v8.bu araca mecburen sahip oldum diyebiliriz ama kullandığım günden beri başka araca binemiyorum desem yeridir. benim sorunum şu;araç km ve devir saati çalışmıyor. ve sanırım benzin pompasi da arızalı olduğundan sadece lpg ile çalışıyor.beyin ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum.ayrıca km saati çalışınca(sanırım sürekli atan bir sigorta)araç 4. vitese geçmiyor. ama km saati devre dışı olunca en üst vitese kadar çıkıyor bu sefer de vites küçültmüyor.dolayısıyla ne yapacağımı şaşırdım.bilgi ve paylaşımlarınıza şimdiden teşekkürler....
Aracınız bir yerden şase yapıyor.Lpg yeni bağlandı ise yada aküyü yeni değiştirdiyseniz kutup başına gelen lpg bağlantılarını yanı sıra diğer kablolarıda kontrol ettirin.Aynı sorunu bende yaşadım. Şase yapan kablo şanzumana da zarar verebiliyor.Göstergeleri bozuyor vede araç hangi yakıtla çalışacağını şaşırıyor.1 inci vitesle 4 üncü vites iptal oluyor.Özellikle kutup başına bağlantı yapılan kablolara bakın derim.

değerli hunter 06 arkadaşım 0532 6674588 den bana ulaşabilirsin.kargoyu da hemen araştırıyorum

nazifayvazoğlu çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için sanırım benim sorunum da buymuş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR