İnanır mısınız bir kare kasa sahibi olarak kaç gündür bu ilana bakıp duruyorum. Fiyatı gerçekten çok makul, eğer yapabiliyorsanız bi' denemenizi öneririm. Her şeyden öte, çok temiz duruyor. Sahibinin dediği 31" lastik var ama 33" takılabilir kısmı ise bana sahibinin bu araç hakkında bilgili olduğunu gösteriyor. Eğer lastik olark 33 seçerseniz ayna mahrutiler, hatta diferansiyeller değişmeli çünkü. Sahibi bilerek sınırda tutmuş.
Bu arada eğer "bence" 20.000 üstüne çıkıyorsanız, kesinlikle 96 üstü olsun. Elbette temiz tutulanı veya düzgünce modifiye edilmiş olanları vardır, ama 96 öncesi sürdüğüm tüm ZJ'lerde ufak tefek de olsa sürekli bir elektronik sorun vardı. Ayrıca orta diferansiyel 96 öncesi çoğu ZJ'de kitlenmiyor bile, ki bu bir kere bile araziye çıkan bir insanın anlayabileceği bir handikaptır.
Bu arada ben bu "...." liraya alınıp "...." masraf çıkartan araçlar var yorumlarına katılmıyorum, bunlar biraz şansa giriyor. Ben 20.500'e alıp hiç masraf etmedim neredeyse, ama 25'e alınıp da 10.000 masraf edilenler de var. Genel olarak söyleyebileceğim aracı aldıktan sonra 2 yıl içerisinde 4000-5000 lira masraf çıkartabileceğini düşünerek hareket etmektir(sunroof, şanzuman, elektrik vs). Ancak yanıltmasın, XJ aracım 1.5 yılda 200-300 lira, ZJ aracım 1 yılda 500-600 lira ekstra anca masraf çıkarmıştı. Hala herkesin fırsatçı olmadığına bazen inanmak lazım