KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Araca çok emek sarfedilmiş gerçekten güzel görünüyor. Fakat ben 1999 altı alacaksam en azından 97-98 modeldeki göğüs ve direksiyon makyajlı halini almak istiyorum. Kendi zevkimin haricinde içi dışı aydınlık (bej yada sarı deri döşemeler) bir arac olmalıki ailemde bindiği zaman anlasın. Sizi çok iyi anladım, para harcanıp 10 numara bir duruma getirilmiş ama göz zevkide herkeste farklı. İnanın bu arac 97 olsa içi bej olsa pazarlıga başlardım, teşekkür ederim tavsiyeniz için
Selam domino.tr, iç göğüs ve direksiyon 96 ve sonrasında makyajlıdır yani 96, 97 ve 98 modellerin içi dışı aynıdır. Bilgin olması için belirtmek istedim. Benim aracım da makyajlı.
Ben de içi bej rengi olsun istedim ancak hem temiz olsun hem de içi bej olsun istersen biraz zorlanıyorsun bulmak için. Tavsiyem bulduğun temiz bir ZJ 'yi kaçırma. Ben Range Rover almak için satıyorum. Aradığım aracı buldum o nedenle güzel bir indirim yapacağım, istersen benimle irtibata geçebilirsin.
05336973456
Merhabalar,
Ben de 1997 Grand Cherokee ZJ aracımı satmaktayım Ankara HMC American's Garage'da bütün bakımları düzenli yapılmış boyasız ve masrafsız bir araç. Yeşil içi bej, belki de sizin demek istediğiniz aydınlık olma durumunu karşılar. İsterseniz 0532 797 58 14 üzerinden bana ulaşabilirsiniz... İyi geceler...
Oğuzhan arabasını satıyor mu satıyorsa kaça satıyor bimiyorum ama eğer Grand Cherokee alacak olsaydım onunla pazarlık ederdim. Ben arabasını yakından gördüm. Gerçekten çok diri ve her şeyi eksiksiz. Zaten her gün serviste yaşıyor
hahaha saol burak abi ya ama pahali satarim ben o yuzden gerek yok.simdi abime de bitane alicaz ayni lastik yukseltme tampon sepet yapip,mat yesil kamuflaj kaplatip oyle gezicez
hahaha saol burak abi ya ama pahali satarim ben o yuzden gerek yok.simdi abime de bitane alicaz ayni lastik yukseltme tampon sepet yapip,mat yesil kamuflaj kaplatip oyle gezicez
Değerli arkadaşlar, satış ilanlarınızı lütfen ilgili "İLAN-VASITA" başlığına koyunuz, mevcut bu bölüm ve başlık altında satıştan ziyade malumunuz cherokee model ile ilgili diğer paylaşımlar yapılmaktadır... Alıcı arkadaşlarında alım satım ile ilgili faaliyetlerini yine ilan sayfasından yürütmesini rica edeceğim, hepinize iyi alışverişler dilerim...
Merhaba arkadaşlar,
Aşağıdaki ilandaki araç hakkındaki fikriniz nedir veya tanırmısınız ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bakmadan-gecme-kelepir-omvl-tuplu-5.5-get-yukseltme-kitli-158864679/detay