Grand Cherokee ZJ Fotoğraf Albümü (Gezilerimizden)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,533

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee ZJ Fotoğraf Albümü (Gezilerimizden)

abi deniz suyunu araların parçalarına fazla zarar verdiğini ve kumun zararlı olduğu konusunda bir gezi esnasında frkbdr-jeep34-MK51 bu konuyu konuşmuştuk.
zevki çok başkadır buna bişey diyemeyiz.

siz bilmiyorsunuz manasında söylemedim sakın maksadını aşmasın.(keyfimizde kaçmasın)

abi ankaradaydım yeni geldim. biraz yoğun işlerim bu ara ,anca gece geç geliyorum eve gece giriyorum siteye :( biraz uzak kaldım valla . bide sen bana sus dedin kızdın bende sustum abiii bak hiç sesim çıkıyomu nasıl yükseltcem arabayı diye istersen başlıym yine :D :D :D :D

ömrümü7ler' Alıntı:
abi deniz suyunu araların parçalarına fazla zarar verdiğini ve kumun zararlı olduğu konusunda bir gezi esnasında frkbdr-jeep34-MK51 bu konuyu konuşmuştuk.
zevki çok başkadır buna bişey diyemeyiz.

Umurumda degil....!! "TÜV bizi ayirana kadar..." azicaz birlikte Cherokemle....

Alaca karanlikta daha nice karli toroslari asacagiz onunla..... :smiley:

http://s394.photobucket.com/albums/pp28/beatrix-fhoto/?action=view&current=Karadeniz110.flv

abi evlat ayırma ama!! sen yanlış yapıyosun CJ nin ne günahı var ama üzülüyodur valla ;D ;D ;D hep ZJ varsa yoksa o küscek CJ sonunda :D

ates' Alıntı:
abi evlat ayırma ama!! sen yanlış yapıyosun CJ nin ne günahı var ama üzülüyodur valla ;D ;D ;D hep ZJ varsa yoksa o küscek CJ sonunda :D

Eeee napiyim ?? burasi ZJ mekani....CJ`cilerde ortada yok... ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Dur araya birtane koyalim, misafir olsun...... ;D ;D ;D

http://s394.photobucket.com/albums/pp28/beatrix-fhoto/?action=view&current=Ormanl102.flv

tamam abi işte sana çamurla artık CJ yi diyenler biraz susar artık :D :D CJ nin cadde dışındada gittiğinin ıspatıdır buuuuuu:smiley:

ates' Alıntı:
tamam abi işte sana çamurla artık CJ yi diyenler biraz susar artık :D :D CJ nin cadde dışındada gittiğinin ıspatıdır buuuuuu:smiley:

O sahile iyi bak.... yakinda gerceklesecek olan ZJ bulusmasi bu sahilde olabilir >>> Ormanli - kiyiköy sahili... 17 km. boyunca ( Ama karda...)

süperrrrrrr tekirdağ saraydaki kıyıköy dimi muhteşem bir yer bilirim orasını , amcamın çiftlik evi var oraya giderken İstanbula 150 km uzakta ve söylemeden edemiycem şu an diz boyu kar zaten oralar ;D ;D ;D geçen resimleri geldi bana facebooktan ;)

ates' Alıntı:
süperrrrrrr tekirdağ saraydaki kıyıköy dimi muhteşem bir yer bilirim orasını , amcamın çiftlik evi var oraya giderken İstanbula 150 km uzakta ve söylemeden edemiycem şu an diz boyu kar zaten oralar ;D ;D ;D geçen resimleri geldi bana facebooktan ;)

Evet tam oralari, ama karda kumsal bir baska olur.....

[attachment=1]

n829083583_748185_3698.jpg

abi sen kıyıköyden önce bence kolları ZJ buluşması için sıva biran evvel,kar daha çok yağıcak vakit çok senden organizasyon bekliyoruz elini çabuk tut bi pazar yapalım şu işi herkese uyar sanırsam :smiley:

Eyvaaaaahhhhh.....!!! telase ates basladi yine....!!! Panik atak, panik atak.....! sakin ol Ates.....! :-\ :-X :eek:

Ates iyi geceler sana....!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,970
Kaydolan Son Üyemiz
idrak1569

Çevrimiçi üyeler