Ynt: Grand Cherokee (zj) Orjinal Tamponuna Vinç Uygulamaları
Bu demir tamponları illa orjinal mi almak lazım, iyi bir demirciye yaptırılabilirmi acaba? Çünkü bi tampon için çok geliyor bana 1500 dolar vermek. O paraya güzel bir vinç alırız en azından.
Ama emin olamıyorum güzel birşey ortaya çıkıp çıkmayacağından. Elinde bu demir tamponların ayrıntılı resmi olan varmı acaba, bir demirci ustasına göstereyim.
Ynt: Grand Cherokee (zj) Orjinal Tamponuna Vinç Uygulamaları
Vinç için gerekli olan, taşıma tablasının ve şase bağlantı elemanlarının dirençli olması. Tampon yapmanın amacı ise, aracın dış mekanla ya da başka bir araçla temasında direncini artırmak ve doğal olarak hi-jack kullanma olanağı sağlamasıdır.
Uzun zaman olmuş bu konuyu açalı ama ben yeni okudum. Benim tam olarak istediğim bu tarz bir şey. Buna benzer veya orjinal tampon üzerine uygulanış şekli biraz farklı da olsa olur diyebileceğim bir yer tavsiye edebilir misiniz?
Arkadaşlar merhaba, konuya uzun zamandır herhangi bir bilgi yazılmamış. Bu veya benzeri uygulamaları yaptıran veya konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa sevinirim. şimdiden teşekkürler.