Grand Cherokee (zj) Rock Sliders Uygulamaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,846

Etiketler

Ynt: Grand Cherokee (zj) Rock Sliders Uygulamaları

dronder' Alıntı:
heehee ehhhehhe e e ehheee

bende xj alt yapısında zj konforunda araç var...

sıkı off-roada hazırlanıyor...

bugün atillaya gideceğim fotoları eklerim...

rock-slider da yapılıyor ;D

isteyene satabilirim ::smiley:

Ben düşünürdüm ama, çok para istiyorsunuz...

dronder' Alıntı:
ben daha paha biçmedim ki ;D ;D ;D

çok para istiyorsunuz diyorsunuz... :D :D :D

Ben biliyorum, çok para istersiniz şimdi siz :smiley:

( ben zarf attıp, pazarlığa başladım bile :smiley: )

Anlatım şöyle örneklendirilebilir:

Müşteri dükkancıya :smiley: : " İyi günler, vitrindeki, şu Jeep saate bakabilir miyim?

Dükkancı : " Tabi.............Buyrun "

Müşteri ( yani ben) saati alır, orasına burasına bakar, camına çok anlıyomuş gibi tı tık yapar ve : " Güzel, beğendim de, çok pahalı "

Dükkancı : " Ama, beyefendi daha rakamını söylemedim ki, vitrinde de yazmıyor " der. -biraz alaycı -

Müşteri : " Ne kadar ki o zaman? "

Dükkancı : " 280 lira efendim "

Müşteri : " Bak, ben demiştim çok pahalı diye "

Dükkancı : ???.....????.?..?.?/&..?! Mağazada ki herkes kıkırdar...

Sonuç : Sempatik olduk, kalp kazandık + maça 1-0 önde başladık + sempatik olduk ya - mağazadaki kızların dikkatini çektik.. Heh heh heh... :smiley:

ozanyur' Alıntı:
ben cherokee alamadan yapılacaklar listesiini kafamda iyice yaptım
bu uygulama güzel olmuş hem fazla dikkat de çekmiyo muayenedede fazla sorun olucağını sanmam

Sorun çıksada söktürülür muayeneden önce, zaten civatalı, bide boya felan yapılır o mazaretle, eziği felan düzeltilir, civataları değiştirilir --önemli--

Resimlerdeki malzemelerin detayları, veya bilgilerinizi paylaşırımısınız lüfen. Çelik çekme aliminyum, titanyum, veya Konya kurusundan gibi mesala :smiley: :smiley: :smiley:

ergün abi benim şahsi kanaatim xj çok güzel bir araç ama senin durumun düşünülürse cj'ye biraz harcama yapmak zj yi uzun yolda kullanmak.zj öyle yaylaya falan çıkmakla yıpranacak bir araç değil, zaten 10 senedir kullandığın için biliyorsun.cj de hertürlü modifikasyona uyumlu ve arazi canavarı.satarken araçlarının değerini alamayacağına göre cj yi asfalttan kurtar...

beatrix' Alıntı:
Ates bekle gör hele benim XJ projem bir bitsin....!

sen ZJ komforuna alişmişsin abi ben bugün bir XJ baktım senin için belki güzeldir ararım diye ,iyice inceledim aracı bakiym nasıl diye ve kıyas yaptım ZJ ile, bidaha düşün bence cüneytede kulak ver baya mantıklı geliyo yazık olucak o güzelim CJ ye !!!!!!!!!!!!

beatrix' Alıntı:
Ates bekle gör hele benim XJ projem bir bitsin....!

abi sana kaç bin kez söyledim ZJ ye bine XJ ye binemez diye bak ZJ ne hale soktun kimbilir şu an 8 inde görücez bakalım , geçen bir XJ li arkadaşımıza benim ZJ yi verdim bidaha kullanmıycam olum bu 5.2 leri , nasıl birşey bunlar dedi bana :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR