KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Serkan ben teşekkür ederim çalışman için . 2" aracı hem günlük hem arazide kullananlar için güzel bir seçenek aslında . Maliyetinde düşük olması ilerde tam offroad arazına çevrilmek istediğinde seti çıkarıp kenara koymayı kolaylaştırıyor .
Sorun birşekilde çıkıyor haklısın ... Gerçi dediğim gibi şimdiye kadar 2 inçle ilgili ek bir işlem yapılması gerekliliği yada bir şikayete rastlamadım . Tabi benimde gözümden kaçmış olabilir rastlayan arkadaş olursa ve yazarsa çok sevinirim .
Bakalım yakında umarım bizde aynı seviyeye yükselebiliriz ;D
şimdi bende3.5 yükseltme var ... atilla ile konuştum şunu 4.5" yapalım 33x12.5x15 lastik takalım dedim oda "ne gerek var sen seneyede 35" lastik i,stersin" dedi ;D ve bende hak verdim
şimdi vinç ve tampon yapılacak... sonra ıvır zıvırlar...
ama hedefim ön-arka dana44 yapıp 35 veya 37 lastik takmak ;D biraz uçtum galiba hahhhahahaahhaaaa
şimdi bende3.5 yükseltme var ... atilla ile konuştum şunu 4.5" yapalım 33x12.5x15 lastik takalım dedim oda "ne gerek var sen seneyede 35" lastik i,stersin" dedi ;D ve bende hak verdim
şimdi vinç ve tampon yapılacak... sonra ıvır zıvırlar...
ama hedefim ön-arka dana44 yapıp 35 veya 37 lastik takmak ;D biraz uçtum galiba hahhhahahaahhaaaa
önder, sen nick resmindeki aracın resmini ustana gönder, direk yapsın senin arabayı öyle ;D çünkü sen rahat durmuycan : bu gün gibi aşikar kesinlikle sana tavsiyem buuuuuuuu boyna masrafta etmezsin işte daha neeeeeeee
arkadaşlar bugün sabah 8 itibaritle serkanın kendine ve daha sonra banada yaptığı 2' getleri taktırmak için servise gittim, yukardaki resimlerle detaylıca anlatılan işlemlerin aynısı aracıma yapıldıktan sonra,sipariş etmiş olduğum 255/70/16 Cooper ST MT lastikleri taktırmak için lastikçiye gittim ve lastiklerimi taktırdım 225/70/16 olan aracımın standart lastiğini ,ebat olarak büyüttüğüm için ön tamponun ucunu lastiğe deymesin diye ,lastik hareketlerine göre düzelttik . daha sonra 2' yükseltmeden sonra doğabilecek fren borularındaki ve fren sistemindeki her türlü sorunu ortadan kaldırmak ve fren sisteminin komple tekrar konturolü için fren sevisine gidip oradada baya bi oyalandım. burada gerekli kontroller yapıldıktan sonra lastik ebatlarınıla oynamamdan dolayı , lastiğin rot kollarına çarpma ihtimalinide düşünerek rotbalanscıya gittim oradada gerekli kontrolleri yaptırdıktan sonra, aracıma binip bütün gecenin keyfini gündüz olan yorgunluğuma rağmen doya doya çıkarttım
şimdi size belli bir sıraya koyarak göndermeye çalıştığım resimlerde aracımın standart hali gözüküyor !!! hatta bir resimde cüneyt (duman ) ,nihat usta arabanın kaputunu açıp birşeye bakıyolar ,bir resimdede ben kayış dağında aracımın yanındayım o resimlere dikktli bakın !!!! çünkü fren servisinde bir resimde aracımın yanından geçiyorum farkında olmadan ,ben duvar kenarındayım arabanın yüksekliğine dikkat edin önceki resimleri dikkate alarak !!! sizde resimlerin aralarındaki farkı farkediceksiniz ve arabamın standart halinden nekadar yükseldiğini