Serkan, herşey iyi hoş görünüyorda benim kafama takılan ince bir ayrıntı var onu göz ardı edemiyorum... Orjinalde bu modelleri özellikle önleri biraz düşük yapmalarının teknik olarak bir sebebi var bence... diğer bir konuda şu anda üzerinde buluna orjınal amortisörlerinde kısa kalması sorunu... sonuçta çok uzun ve detaylı mühendislik araştırmalarıyla tasarlanmış araçlar bunlar... Bilemiyorum, bence dikkatli bir şekilde asvaltta süratli viraj girişlerinde test et arabayı... Amortisörleri pek dert etmiyorum, nihayetinde standart kabiliyetleri dıışında çalışmaya zorlanırlarsa bozulur gider sende uzunlarla değiştirirsin ama dediğim gibi ön ve arka standartını değiştirdin, aman dikkat...! Diğer bir konuda şimdi aklıma gelen; ön direksiyon denge kolunun oraya bir parça ekleniyor (resimde dikkat et yayların altında duran üçken parça ) orjinal yükseltme kitlerinde vardır bu, 5-6 sene önce sistem takılırken servis bu parçanın çok önemlı ve gerekli olduğunu söylemişti, servisi aradım tekrar sormak için ama ustaya ulaşamadım...
Tekrar Bravo, sen bu işe iyi soyundun...

))