Grand Cherokee (ZJ) Yükseltme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkann Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,392

Etiketler
Ynt: Grand Cherokee (ZJ) Yükseltme

okudukça gaza geliyorum zj mi alsam diye hayırlısı bakalım belki cj ye kardeş gelir!!emeginize saglık..

ateş aşkolsun yani boynum ağrıdı resimleri inceleyeceğim diye , gene de sağolasın..........

engin abi resimler düzde burda yamuk çıktı bende anlamadım!!!! şimdi gördüm , photobuckette buara bi sorunlar var galiba???

tuncaaayy' Alıntı:
okudukça gaza geliyorum zj mi alsam diye hayırlısı bakalım belki cj ye kardeş gelir!!emeginize saglık..

Bana öyle geliyorki sen yakın zamanda bir temiz Grand Cherokee yakalasan atlayacaksın üstüne......

ates' Alıntı:
engin abi resimler düzde burda yamuk çıktı bende anlamadım!!!! şimdi gördüm , photobuckette buara bi sorunlar var galiba???

sorun bir seferde 5 ten fazla yükleme yapmanda ateş , sistem yer ayarlaması yaparken yanlamasına yatırmştır kareleri...........

aracınızı iyi günlerde kullanın.
paylaşım için teşekkürler.

hay Allah senden razı olsun şöyle adam gibi seyredebildim valla , tekrar sağolasın ellerin dert görmesin ateş........

arkadaşlar 2'' yukseltme kiti isteyenler olursa elimde hazır var...kendim ve ateş arkadaşım şuan kullanıyoruz...ayrıca yukseltme kiti mevcut olanlar içinde ilave 1'' veya 1.5'' yapabilirim..ergun abiye yaptık.pazartesi takacak..3''+1.5'' oluyor...