Grand Cherokee (ZJ) Yükseltme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkann Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,392
Ynt: Grand Cherokee (ZJ) Yükseltme

serkan ne yaptın adam altından geçen havanın kaldırmasıyla lastikçiye uğramayacak bir daha...........

Etiketler

yükseltme kitide lastiklerde bull barda çok şık olmuş güle güle kullan, kıskanır gibi oldum 2'' yükseltme kitiyle birlikte sürtme vs yapmayacak şekilde en uygun lastik ölçüsü nedir?

serkann' Alıntı:
daha büyük şeyler planlıyor abi..bekleyin ve görün..ben biraz omuz attım sadece

tamam bekleyelim bakalım sürpriz olsun daha güzel olur,,,,,,,,,,,,

bulbar benim değil ateşin ..lastik ölçüsü şuan bende 31'' var ve herhangi bir sürtme yapmıyor...teşekkürler

bi taşla iki kuş hesabı oldu, kafam karıştı benim, çaktırmıyorum

ben alalı daha iki ay oluyo, yaptıklarınızı gıptayla izliyorum şu an sadece, bundan önce iki spor araç kullanmıştım hiç 4x4 tecrübem yoktu, şimdi bilgisayarın her yeri yükseltilmiş cherokeelerle doldu, fırsat buldukça asfalttan hafif araziye girmeye başladım, çok büyük değişim içindeyim sizin resimlere baktıkça gözüm kararıyo
2'' yükseltme ve lastikle başlayacağım sanırım birkaç ay içinde bende, fikir ediniyorum

bir süre yeterli olur 2'' ve lastik emin ol uzun süre başka birşey istemezsin..gerekte duymazsın..ben bu haliyle inip binerken zorlanıyorum..merak ediyorum..4'' 5'' yukseltenler ne yapıyor..

serkann' Alıntı:
bir süre yeterli olur 2'' ve lastik emin ol uzun süre başka birşey istemezsin..gerekte duymazsın..ben bu haliyle inip binerken zorlanıyorum..merak ediyorum..4'' 5'' yukseltenler ne yapıyor..

4,5" yükseltilmiş halini önümüzdeki hafta görürsün benimkinde, merak etme...!

hayırdır kardeşim bir müddet sessiz kaldın merak ettim seni ,bir yaramazlık yok değil mi ? Cherokeeye merdiven de taktırıyorsundur , inip binmek için .....

eeg52' Alıntı:
hayırdır kardeşim bir müddet sessiz kaldın merak ettim seni ,bir yaramazlık yok değil mi ? Cherokeeye merdiven de taktırıyorsundur , inip binmek için .....

Herşey yolunda, sadece eşim bir müddet siteye takılmamı yasakladı, kıskanıyormu ne?

Cheroke'yi adam akıllı kızağa çektim bende.
Tüm kaporta boya bakımları yapılıyor.
Arkasından 3 cm daha kaldırılacak, sonra 10 cm genişliğinde dodikleri takılacak.
8 Mart'ta yetişir tabiki.....!

oooy ooy ooyyyy ,yakışır kardeşime ,bea'ya söyle adam o kadar sıkıntıya sokulmaz yani......

Sayın serkan bey 2" yukseltme kıtını bende kullanmak istiyorum yardımcı olursanız sevınırım.telefonum 0532 578 00 22

ergun abi sen 8 marta kesin yetiştir arabayı valla acayip merak ettim yıldıray gitti saldıray kıymetli şimdi dimi bende bir sürü şey yaptırdım yeni ama bekliyorum bi süprizim daha olabilir oda kesinleşsin öyle koyucam resimleri