Grand Cherooke TDI 3.1 Merak Edilenler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan avercanugur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,140
Ynt: Grand Cherooke TDI 3.1 Merak Edilenler

XJ zaten eski GTI.lar kadar performanslı nerdeyse. Jeep böyle acayip işler yapıyor, şu an satışta olan Grand Cherokee SRT'nin 0-100 km. hızlanması 5 saniye olarak veriliyor... :eek:

http://www.jeep.com.tr/grand_cherokee/motor_table.htm

Gerçekten abartılmış bir makine, 426 bg ohaaa ;D

Bu sitede WJ için 0-60 mil yani 0-96 km ve 0-62 mil yani 0-100 km hızlanma değerleri var, baya ciddi rakamlar benim diyen çoğu sedanı üzer ::smiley:

http://www.wjjeeps.com/engine.htm

Etiketler

Ben kaç dakika sürdüğüne hiç bakmadım mesela ;D

Ama çayı şanzımanın üst kapağında, vites kolunun hemen yanında demleyebiliyorum, bu luks başka kimde var !
;D

Jeep34' Alıntı:
Madem aracınız o kadar temiz ve memnunsunuz o zaman çözümü, stepneyi bagajdan çıkarıp arka tampona montaj aparatı ile dışarı çıkarmanız olacaktır..Hem daha yakışıklı olur..4.0 lt olan aracınız sizin bu titizlığiniz karşısında daha size çooook hizmet eder :smiley:
bende 5.2 v8 le günde 100 lm ivarı yapıyorum aracınızdan memnunsanız sadece bagaj için kıymayın bence arkaya üste yada köpük taşıyarak sadece off roadda tavana koyarak sorununuzu çözün derim. dizelde bu fiyatlarla lpg kadar 3 aşağı beş yukarı yakacak . vereceğiniz üste parada ve dinleyeceğiniz takırtıda cabası.

Selamlar bende 2001 model wj kasa grand cherokee var ve 3.1 den daha iyi çünkü 3.1 lerde km 100.000 oldugunda motor kiltleniyor ve 13.000&14.000 tl masraf açıyor almanızı tavsiye etmem vergidensinden dolayı düşünmezseniz 2000 modelini alabilirsiniz ben aractan cok memnunum ayrıca 0/100 km ulasma hızı lpg ile 7 saniye ışıklarda kimse arkamdan gelemiyor:D
3.1 motorlar İtalyan yapımıdır 2.7 motorlar mercedes motorudur ve daha saglamdır...

3.1 ler için 100 binde motor kilitliyor diyemeyiz . Bu makinların en önemli sorunu hararet . 3.1 dizel makinaları gayet sorunsuz kullanan arkadaşlar var kki bu sitede de mevcut ... Ama tabi ki tercih sorunsuzluğuyla 2.7 den yanadır ve tavsiye sorulduğunda da 2.7 derim .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR